Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ahhoz képest, hogy bő két hét múlva kilő a Bundesliga, merő egy unalom az egész átigazolási cirkuszuk. Sehol egy nagypofájú külföldi spíler, aki eljönne katalán, brazil vagy spanyol vérrel a pucájában, hogy megmutassa a büszke németeknek, mekkora egy nagy zsogabonitó!

Régebben még a Bayern hordozott még valamiféle forradalmat az átigazolási piacon. Az tényleg nagyot szólt, amikor a tökös Riberyt, meg a nagy kan olasz Luca Tonit ellopták, attól durván beájult a fél világ, Bajoroszág meg azt hesszelte, a két népidegen hogyan illeszkedik bele a bőrgatyába. Hát annyira jól, hogy Tonit megsiratta München, Ribery meg egyenesen akkora mágia volt, hogy még most is azon gondolkodnak az FC vezérei, okos dolog volt-e a hisztis franciát kiírni? Pláne úgy, hogy a Frankfurt már ott nyomkodja Ribery lakásának csengőjét.

Robben is hozott egy csepp izgalmat, majd Javi Martinez, aztán ő maga kapcsolta le a feje fölé csavart izgalmi izzókat, ma egy szürke iparos, nem a spanyol ötlet és varia megvalósítója! Meg Alcantara. Aki a kevélységével, képzelt magasabbrendű alibizésével csúfos legendát teremtett a munkában erősen hívő németekben, a piperkőc mozgása csak kiemelte őt jogos utálatához. Az idei nyár legizgalmasabb sztorija: Uli Hoeness úgy fest lelép élete értelméből a Bayern Müchenből. A nagyszájú és hatalmas pénzügyi kalkulátor belátta vagy esetleg beláttatták vele: ez az évszázad nem az ő pályája!

Dicsősége akkor kezdett kopni, amikor kiderült egy pár milla ajrót kivett magának, annyit, amit már a német tisztasági törvények sem néznek jó szemmel. Állítólag Hoeness bukásakor telefonján, táblagépén, laptopján több tízezer pénzügyi akciót fedeztek fel, ennek már a fele is gyors behívót jelentett a böribe. Jó magaviselete miatt a csúcsmenedzser kiszabadult, majd folytatta melóját. Ez nem volt annyira szerencsés, lévén az utóbbi évek öt vagy hat legrosszabb bajor edzőválasztását szabadalmaztatta. Ráadásban, mikor erről felkérdezték, erőből válaszolt pökhendien, ez pedig már nem megy.

Arra lehet fogadni ki jön Hoeness után, ám ez a valaki mit teljesít, totál vak!

Kapcsolódó cikkek