Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Régebben az MTV, a Magyar Televízió adta a „Meghökkentő mesék” sorozatot, eléggé késői időpontban, ám aki kitartott egészen kitűnően szórakozott minden epizód láttán!

Valószínűleg ezt forgatják most a Fradinál! Az új részek az elmúlt pár nap eseményeit filmesítik. Kezdve onnan, hogy a zöldek Belgrádban csúnyául odaégtek a Marakana gyepszőnyegére, még a csapattagok állítása szerint is irtóra gyengusz mutatvánnyal kínozva a népességet! Semmi baj, így Csercseszov örökké stabil, morcos ember edző, fel a fejjel, csak előre, nem hátra! A Zvezdás kirándulás előtt még egy apró folt esett a zöld-fehér trikóra, a magyar bajnokság dacos csapata, a Kecskemét piszkított a mezre, nem éppen a legjobb előjellel belgrádi útjára bocsájtva a Fradit.

Miközben a Kecsó az MLSZ híresen nagy és drága jó szívének köszönhetően éppen csak belefért az NB I-be, szerény magyar tehetségekkel telirakottan, semmi nagy tervvel, inkább a bent maradásért evickélve, nem hangzatos tervvel díszítve. Most meg mindenki miattuk hüledezik, szépen elkenték a nagyok száját, bár a kérdés annyi, ki számít nagynak?

Szóval a Fradit szétszedték a szerbek, csendes hazaút, majd a fohászkodás, az Üllői úti szentélyben megmutatják a magyarok Istenét. Bár már lehet, hogy ő is idegenlégiós! Október kilencedikén jött a felhozó meccs a Loki ellen, értelmet kapott a bosszú meghatározása, jöhet a Zvezda! Az Európa Liga csoportmeccs szépre sikeredett, még a legkeményebb kritikusok is remek csapategységet láttak, szokatlanul sok magyar játékossal. Sztanyiszlav nagymester talán így kedveskedett a népnek, mindenesetre bejött az ötlet, a honfiak szépen mozogtak, közös ünneplés a vége!

Na, most aztán tényleg meglöki a gyalut a Fradi, jöhet a Kövesd, sima vendég, majd a pofára esés. A még Kuttor Attilával is csak eső-kelő Matyóbabák győztek, itt még a Kecskemét elleni pályakavarás sem jött be, szóval kínos a helyzet.

Javítani valóra kínálta magát a Magyar Kupa fellépés, kellemes ellenfél, nem kell messzire bumlizni, pazar időjárás, tuti siker az Iváncsa harmadosztályú személyzetével szemben!

Helyette egy újabb zöld-fehér bukás, ebben a szezonban nem lesz duplázás, a Fradi kiesett a Magyar Kupa sorozatból, a győztes helyi hősök megkaphatják a polgármester lányát, különösen a bravúrt bravúrra halmozó Varga kapus esélyes a családba belépésre!

Jó lett a „Meghökkentő mesék” sorozat újabb epizódja!

Kapcsolódó cikkek