Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Korán. Nem az iszlám szent irata. Ez egy időhatározó a magyar nyelvben. A közmondás: ki korán kel, aranyat lel, ne nevess korán. Ezt, az MTK labdarúgó csapatánál is emlegetik, mostmár, főleg, hogy az edzőváltás elég pocsékra jött ki!

Fezckó Tamás a fiatal generáció egyik tehetséges tagja, Balmazújvárosban szép esemény sorozatot írt a kisváros sport törikönyvébe, aztán némileg váratlanul lemondott az ottani folytatásról, hogy második ligába csúszott MTK-t visszaküzdje az első ligába. Ez is sikerült, erős eredménnyel, bátor játékkal ismét nekivágtak az NB1-nek. Nem igazoltak nagy neveket, Feczkó bízott a harcosaiban, fiatalított, egyet úgy behozott a kezdőbe, a tehetséges kisgyereket simán kivitték Olaszba, igaz azóta sem hallani róla semmit.

Az új, tehát idei, szezon elején okosban beszéltek a kékek vezetői, semmi nagy elvárás, bennmaradás, aztán majd újabb lépés. Ehhez képest az MTK berobbant a bajnokságba, igazi tökös csapat lett, alágyújtott pár komoly ellenfélnek. A nagy és látványos loholás után jött a szokásos megtorpanás, kellemetlen pillanatok a vereség után, majd a guillotine, lecsapták Feczkó Tamást a csapat testéről. Páran már akkor jajgattak, korán volt a csere, ez viszont nem hallatszott fel a döntő helyre.

Jött az új tréner, bátran, határozottan beszélt, kiderült: hiába! Lucsánszky Tamás belevágott, aztán gyorsan érkezett a kijózanító valóság: 5 meccsből egy győzelem, négy vereség. Ezt Feczkó is hozta volna, ha hagyják, egyszer úgy is megfordult volna a széljárás. Ehelyett kapkodás, idegesség, feszkó, terv nincs, vagy ha van, nem látszik, az új seprűkezelő is érzi, kevés. Pluszban ott a belső zsongás, az egyik eléggé meghatározó játékost kitették a keretből. Ez most amúgy nagy divat, pár sarokkal arrébb szinte napi esemény, egyelőre beláthatatlan eredménnyel, a szenvtelen, gránittekintetű edző részsikerével. Nem elég, hogy az új MTK stadionban a felszín alatt izzik a parázs, még egy kicsit meglocsolták, aztán így kellene nekimenni a bajnokság maradék részének.

Fogadjunk már a főnökök is tudják, korán jött egy pár döntés!

Kapcsolódó cikkek