Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Még így pár nappal a Molde-FTC BL-selejtező mérkőzés után is érdemes azon hüledezni, mekkora egy hihetetlen jóban részesült a zöldekért izgulók népessége.

Az elmúlt pár év tapasztalat után – jó a tavalyi kivétel az EL-részvétellel, amikor már a magyar együttesek már augusztusban kijátszották magukat szinte az összes nemzetközi kupaszereplésből –, idén olyan erőset ment a Fradi, csak csodálkoznak! A norvégok elleni meccsig, amit Rebrov edző betanított, az tényleg szuperlatívusz a csapat munkásága.

Első körben elbukott a svéd bajnok, olyan nevetséges teljesítménnyel előállva, amely kérdőjelet kér az északi bajnokság minősége után. Pedig svédek, és állítólag jóval előrébb találhatók bármilyen összevetésben. Nyilván a válogatottjuk teljesítménye hozza őket magas pozícióba, amivel viszont az országos bajnok Djurgardens kiállt a Fradi ellen, nehezen értelmezhető, nem igazolt semmit. Ez is a szinte hihetetlen kategóriába esett.

A következő körben egy igazi nagymenő klub került ellenfélnek! A skót Celticet a Földön szinte mindenki ismeri, rettegi, a Rangers meg nem bírja! Szóval itt is felmerült a sajnálkozás, aztán egy újabb jelző az idegenbeli továbbjutásra: elképesztő, hihetetlen! 51-szeres skót bajnok és kiesett a magyar bajnokkal szemben! Kimondani is gyönyörű, hát még átélni.

A harmadik körben újabb erős kihívás, rádásul egy olyan csapat, amely korábban szépen elbánt a zöldekkel, a Dinamo Zágráb. A horvátok elbuktak, hiába nyavalyogtak a meccs után, hogy ők a jobb csapat, mehetnek küszködni az Európa Liga mezőnyében. A Molde ellen hihetetlen volt a kétgólos előny, pazar játékkal. Majd az álmélkodás megfordult, hihetetlen összeomlás, érthetetlen kapkodás, amit persze a norvégok góllal büntettek. Olyan játékosok omlottak össze, akik a meccs közepéig példásan játszottak, a végére viszont hibát hibára halmoztak. Az is egy újabb hihetetlen sztori, hogy a spanyol játékvezető az FTC számára két olyan döntést hozott, amivel maradt remény a visszavágóra! Elég csak a szintén spanyol Mateu Lahozra gondolni, aki válogatott meccsen totál ráment a nemzeti csapatra, Kalmár Zsoltot pedig kis híján elkergette a pályáról!

Már csak az a kérdés az FTC idegenbeli eredménye mire lesz elég a hazai mecssen!

Kapcsolódó cikkek