Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ahogyan megvolt az aratás, utána jöhet az értékelés.

A magyar labdarúgó bajnokságot az FTC nyerte, kiesett az MTK és a Gyirmót. Tehát:

FTC: Az a hír járja, hogy a vezetőség úgy tartja, a pénz itthon a szemükön folyik ki, nemzetközibe meg kevés! Boldogság az Üllői úton, bár a vége kicsit kesernyés ízt hagyott…

Kisvárda: Révész Attila klubvezető annyit mindent beszélt már, lassan azt hiszik, kicsit begolyózott! Azt mondják, a király udvarában a bohóc a legokosabb! Lehet nézelődni a nemzetközi meccsek után. Talán egy új révésszel.

Puskás Akadémia FC: Akár az is elképzelhető, beérett az akadémiai munka, közben majdnem külföldi a csapat! Júliusra kiderül, mit ért az egész?

MOL-Fehérvár: hát, szóval, csak ennyi? Annyiból, olyan nagy nevekkel, rengeteg híres edzővel? Lehet persze azt mondani, milyen szép ez, csak mindenki tudja, ez áltatás! Na majd idén. Ez a megszokott jelszó!

Újpest FC: A legnagyobb hintások! Tavasszal az Üllői úton azt ünnepelték, megy az Újpest a második ligába, persze titkon ezt senki nem szerette volna, majd a végére Bubu berobbant, kiesés helyett, csaknem nemzetközi fellépés! Közben ment az „Itt a gazda, hol a gazda?” nevű kínai társasjáték… A vezető hatalmi csoportok már most összevesztek.

Paks: Milyen lesz az élet Bognár György nélkül? A legszerethetőbb magyar csapat menet közben párszor odakozmált, néhány nagyon dacos meccset követően többet gondoltak róluk…

DVSC: A csapat tagjai lassan ingyen utazhatnak a DKV járatain. Kicsit olyan elfekvőnek tűnik a keret, miközben a Loki utánpótlását csodálja a belga vizsgáló! Majdnem kiestek, abból lett volna nagy kergetőzés!

ZTE: Tajti sporttárs nagyon elkapta a tavasz minden pillanatát, pár meglepetést bevágott a csapat, a végére nem a legjobb kifutással! Az utolsó hat bajnokira nem kell sok prémiumot fizetni! A Fradi elleni elég látványosra végződött, kár az öt gólért!

Budapest Honvéd: Jaj, ilyen kerettel, anyagi lehetőséggel vicces a kiesés elől menekülni! Egészen az utolsó pillanatig vészhelyzet! A stadion nagyon menő!

Mezőkövesd: Tállai úr egykori bezzeg csapata, az örök megmentő Supka Attilával csaknem a mélybe zuhant! Milliméteren múlott az első liga!

MTK: A nagy varázslat! Ahogyan az írás említi: 113 év alatt 3 kiesés, 6 év alatt 3… Szép munka volt!

Gyirmót: Amilyen csöndesen érkeztek, olyan halkan távoznak! Ha szembe állunk az országgal, ott a bal felső sarokban valahogyan nem megy a foci!

Jövőre a Vasas és a Kecskemét villoghat a legjobbak között!

Kapcsolódó cikkek