Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Lionel Messire az évek során rákerült a bélyeg, miszerint nagymértékben beleszól az argentin válogatott, illetve a Barcelona összeállításába, sőt, az igazolásoknál és a taktikánál is az ő akaratához igazodik a csapat. Luis Suárez ezeket az állításokat cáfolta meg a frissen adott interjújában, mondván Leónak fájnak ezek a kritikák.

Az uruguayi csatár azt is elmondta, hogy a Barca és a Gauchók kapitánya soha senkire nem akarta ráerőltetni az akaratát. Lássuk mi bántja a világ egyik legjobbját.

„Hallom, mikor az emberek azt mondják, hogy ő nem akarja a klubnál látni ezt vagy azt, de ilyen soha nem történt igazából. Se játékosról, se edzőről nem mondott még semmi ilyet.

Véleményem szerint ugyanez lehet a nemzeti csapatban is. Volt, aki megkérdezte, hogy kit hívjon be a csapatba, ám Messi azt mondta ne őt kérdezzék, hozzanak egyedül döntést.

Sokat beszélnek erről az emberek, és ez nagyon rosszul esik neki, bántják az ilyen kijelentések. Persze a szurkolók dolga, hogy kritikával illessék a játékost, de ne folyamatosan…”

Való igaz, egyfolytában megtalálják a kritikusok az argentint, ám most csattanóst választ adhat a kritikákra.

Meg kell nyernie a Copa Américát!

Kapcsolódó cikkek