Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Zsótér Donát az Illovszky Rudolf Stadionban megrendezett Újpest – Puskás Akadémia mérkőzés után adott nyilatkozata kiverte a biztosítékot jó pár helyen. A meccset 1-3 arányban veszítette le az Újpest és az eredmény még hízelgő is lehet számukra.

Donát a következőt mondta:

 


„Őszintén, engem hidegen hagy, hogy mit skandálnak a szurkolók. Nem tudom, mire föl volt ez a k…a gyengézés. Ez volt az első meccsünk, szerintem nem történt tragédia. Nekik ez a véleményük, ettől mi nem leszünk kevesebbek. Csináljuk tovább a dolgunkat, aztán meglátjuk, mi lesz”


 

Az arrogáns stílust és a nagyképű dumát tegyük kicsit félre. Ez sem éppen szép, de ezt már megszokhattuk tőle. A nagyobb gond az, hogy nem a szurkolók kritikájával szállt vitába, mint Juhász Roland, hanem teljes mértékig ignorálta a szurkolókat.

Van egy fontos dolog, amit néha elfelejtenek a labdarúgásban dolgozók. Mégpedig azt, hogy a szurkolótábor a klub része. Ha az ő skandálásuk nem üti át az ingerküszöböt, akkor nincs sok maradás az adott klubnál. Az a helyzet, hogy minden játékos, edző, stábtag, takarító, pályakarbantartó és az elnök is lecserélhető. A szurkolótábor viszont nem.

Persze a klub rögtön reagált az esetre a Facebookon, ahol Zsótér a következőt mondja:

 


“Először is szeretném az elején leszögezni, hogy természetesen nagyon is fontos a szurkolók véleménye, akkor is, ha pozitív, és akkor is, ha negatív. Az ország legjobb tábora a mienk, akik akkor is ott voltak mellettünk, kísértek el minket, amikor senki más, ezért csak hálásak lehetünk nekik.

A fenti nyilatkozatommal arra akartam rávilágítani, az a legfontosabb, hogy nekünk a pályán kell mindent megtenni azért, hogy a végén győztesen hagyhassuk el azt. Sajnos ez most nem sikerült, de ez még csak az első bajnoki volt, még keményebben kell mennünk előre és most hétvégén fel kell szántsuk a pályát a győzelemért Diósgyőrben”.


 

Nem ez az első eset, amikor korrekcióra van szükség a játékossal kapcsolatban.  Még áprilisban volt egy furcsa mondata a Mezőkövesd elleni bajnoki után.

 


„Extra húzások tesznek kiemelkedő játékossá, ezzel tudok kimagaslani a mezőnyből és a csapatból is.”


 

Amit ezekkel a mondatokkal próbált tompítani:

 


„Rosszul fogalmaztam. Aki ismer, tudja, nem vagyok nagyképű futballista, abszolút nem vagyok beképzelt. Csak azt szerettem volna mondani, hogy váratlan megoldásokat várnak el tőlem, nekem ez az erősségem. Rosszul fejeztem ki magam, elismerem.”


 

Nem vagyok biztos benne, hogy ezt az esete olyan könnyen elfeledik majd az Újpest-szurkolók, és meg is értem őket…

Kapcsolódó cikkek