Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

 

Philadelphia Union – New York Red Bulls

A Keleti Konferencia második helyén végzett Jim Curtin legénysége, akik főcsoportdöntőig élvezheteik a hazai pálya előnyét, márpedig a Subaru Parkban sokkal jobb mutatóval bírnak, mint idegenben. A vendégségbe érkező Gerhard Struber tanítványai éppen csak becsúsztak a rájátszásba a hetedik pozícióban, de amennyire leírják őket annyira lehetnek veszélyesek.

Az ideig egymás elleni összecsapásaik kevés gólt hoztak, a háromból kétszer döntetlenre zártak, csupán az egyetlen pennsylvaniai találkozójukon osztották ki a három pontot, amikor a hazaiak nyerni tudtak és bizony pályaválasztóként rendszerint nyerik ezt a párosítást.

 

 

Sporting Kansas City – Vancouver Whitecaps

A legutóbbi három találkozóját elveszítő Vermes Péter irányította hazaiak nem csak a Nyugati Konferencia első, de még a második helyét is elbukták, így pedig csaupán harmadikként jutottak be a rájátszásba, ami a későbbi körökben lehet fájó, mikor elvesztik a hazai pálya előnyét. A Children's Mercy Parkban még így is kiváló a mérlegük, illetve bízhatnak abban is, hogy a válogatott szünet alatt rendet lehetett tenni a fejekben, mert különben a hat mérkőzés óta veretlen Vanni Sartini trenírozta kanadaiak meglepetést okozhatnak. Idegenben rengeteg pontosztozkodást értek el, márpedig az erőnlét idén az egyik erősségük, így a hosszabbítás nekik kedvezhet az otthonuktól távol is.

Még sosem született vendég siker ebben a párharcban, ami mindenképp bizakodásra ad okot a missouriaknak, viszont tudjuk, hogy egyszer minden sorozat megszakad és most elég sok apró jel mutatja azt, hogy eljöhet ennek az ideje.

 

 

New York City FC – Atlanta United FC

Egy ötös veretlenségi sorozattal ért fel a Keleti Konferencia negyedik pozíciójába Ronny Deila csapata, akik így megszerezték az első körre a hazai pálya előnyét. Ez már csak azért is előnyös, mert a Yankee Stadiumban a meccseik több mint felét megnyerik, amire lehet alapozni. A vendégségbe érkező georgiaiak hat találkozó óta nem találtak legyőzőre, amivel feljöttek az ötödik helyre, pedig augusztusban Gonzalo Pineda egy közel sem rájátszásba jutó gárdát vett át.

Az idei eredményekből nem biztos, hogy okos lenne kiindulni, mert mikor a Nagy Almában találkoztak a felek, akkor a vendégek még egy széthullott egylet voltak, más edzővel, sok hiányzóval, most viszont nagyon egyben vannak és a rutin is inkább mellettük szól, hogy meglepetést okozzanak.

 

 

 

 

Portland Timbers – Minnesota United FC

Az utolsó három fordulóban kilenc pontot gyűjtöttek Jim Curtin fiai, amivel a Nyugati Konferencia negyedik helyére tornázták fel magukat, kivívva a hazai pálya előnyét. Ez nagyon örömteli hír számukra, mert odahaza övék volt a legjobb mérleg a főcsoportban, ami nem kecsegtet sok jóval a Providence Parkba látogató Adrian Heath irányította vendégeknek. Ha nem lenne elég a hazaiak mérlege, akkor ott van azövék, amiben három idegenbeli győzelem szerepel 17 forduló alatt, így aligha van miben reménykedniük.

Talán csak abban bízhatnak majd a vendégek, hogy a nyáron rendezett egymáselleni alkalmával történetük során először nyertek az oregoniak otthonában, mert ezen felül minden azt mutatja, hogy ez a leginkább hazaiak oldalára billenő párharc.

 

 

Nashville SC – Orlando City

A Keleti Konferencia harmadik helyén zárt Gary Smith együttese, akik idén elhódították a „döntetlenkirály” címet, miután a találkozóik több mint felén megosztoztak a pontokon a riválisokkal. Ez odahaza is igaz volt, azonban nem szabad elfelejteni azt sem, hogy a szezon során senki nem tudott vendégként nyerni a Nissan Stadiumban. Ezen dicsőségre pályázik a rájátszás első körében a hatodik helyen záró Óscar Pareja irányította floridai gárda, akik az utolsó körben vívták ki a bajnoki menetelkés folytatásának jogát.

Mindhárom idei mérkőzésük döntetlennel zárult, ami nem is meglepő a sárgamezesek mutatója alapján, viszont a találatokkal egyik csapat sem spórolt, így bízhatunk egy nagyon izgalmas gólgazdag összecsapásban.

 

 

Seattle Sounders – Real Salt Lake

A legutóbbi hat meccsén képtelen volt nyerni Brian Schmetzer legénysége, amivel el is bukták a Nyugati Konferencia első helyén és az első körös pihenőt. Ettől függetlenül még a Lumen Fielden mindenki ellen ők az esélyesek, bár a mérlegük közel sem annyira meggyőző, mint volt a nyár végén. A vendégségbe érkező gárdánál Pablo Mastroeni tett csodát az edzőváltás után és vezette be őket a rájátszásba. Idegenben megnyerték az előző két találkozójukat, ami ad okot a bizakodásra, hogy meglepetést okozhatnak.

Amikor Washington államban találkoztak a felek, akkor a hazaiak rendszerint nyerni tudtak, s már több mint három éve nem született idegenbeli siker ebben a párosításban, de most a forma alapján ez akár még meg is történhet.

Kapcsolódó cikkek