Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Két kifejezetten izgalmas összecsapásra van kilátás a hétvégén.

Toronto FC – CF Montréal hétfő, 01:30

A jelentős erősítéseken áteső Toronto FC a felzárkózás folytatás reményében látja vendégül mindenkori ellenlábasát, a CF Montréal csapatát. A Lorenzo Insigne, Domenico Criscito és Federico Bernardeschi személyében három rutinos olasz válogatott játékossal erősítő TFC a korábbi sereghajtó pozícióból felküzdötte magát a keleti konferencia tizedik helyére és már csak két ponttal van lemaradva az utolsó playoff-helytől. Az alapszakasz hajrájához érve minden esélyük megvan arra, hogy kihasználják a rájátszásban való részvétel jogát. Eközben a Montreal azért magabiztosan tartja a második helyét a Gazdag Dániel által repített Philadelphia Union mögött.

A Toronto a legutóbbi két hazai meccsén ikszelt és az utolsó öt alkalommal nem kapott ki, míg a Montreal idegenben a második legjobbnak számít a főcsoportban és az elmúlt négy meccsét kivétel nélkül megnyerte házon kívül. Idén júliusban a Montreal hazai pályán egy öngóllal 1–0-ra diadalmaskodott, viszont pár héttel korábban a kanadai bajnokságban a Toronto örülhetett egy 4–0-s győzelemnek.

Los Angeles FC – Real Salt Lake hétfő, 04:30

A nyugati főcsoport élén álló Los Angeles FC az újabb győzelem reményében fogadja hétfőre virradóra a hatodik helyezett Real Salt Lake gárdáját. Az LAFC egész idényben kiválóan működő gépezetébe az elmúlt hetekben porszem került, ugyanis jókora meglepetésre Steve Cherundolo együttese az utolsó három meccsét elvesztette. Igaz, mindhárom meccset idegenben játszották, most hazai pályán javíthatnak. Mindenképpen intő jel lehet, hogy Veláék az egész szezonban hétszer kapituláltak, abból háromszor az utolsó három fellépésén. Az RSL az utolsó négy fellépésén nem talált legyőzőre, viszont nyerni is csak kétszer tudott két döntetlen mellett. Az utolsó előtti playoff-helyen jelenleg négy ponttal tudják maguk mögött a nem rájátszás-pozícióban lévő Los Angeles Galaxy-t.

Az LAFC odahaza csak egyszer kapott ki 11 győzelem és két döntetlen mellett, míg a Salt Lake vendégként a 3-5-6-os mutatójával közepesnek számít a nyugati konferenciában. Az idei egyetlen egymás elleni mérkőzésen augusztus elején a kaliforniaiak a duplázó Cristian Arango vezényletével 4–1-re diadalmaskodtak a Rio Tinto Stadionban, hazai pályán pedig még inkább esélyesek, még akkor is ha rossz sorozatot kéne megszakítaniuk.

Szerző: Ficsura Ádám

Kapcsolódó cikkek