Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Egyre élesedik a harc a minél jobb rájátszás-helyezésekért.

Real Salt Lake – Los Angeles FC

A bajnokság egyre felkapottabb sztárcsapata a Los Angeles FC vasárnap hajnalban a Real Salt Lake együtteséhez látogat. A nyugati éllovas sorozat négy meccset megnyerve áll négy ponttal a konferencia élén, miközben a hullámzó formában lévő Real 14 ponttal kevesebbet gyűjtve birtokolja az ötödik pozíciót. Amíg a kaliforniaiak a közelmúltban Gareth Bale-lel és Giorgio Chiellinivel erősítették a keretüket és építették a brandjüket, addig a utah-i gárda az utolsó hét mérkőzéséből csupán egyet nyert meg – július 18-án 3–0-ra diadalmaskodott a Sallói Dánielt foglalkoztató Sporting Kansas City ellen. Az RSL legutóbb a hajrában pontot mentve ikszelt a San Jose Earthquakes ellen, azelőtt pedig váratlan hazai vereséget szenvedett az FC Dallastól, amely az első vereségük volt otthon. Az LAFC a legjobb hazai mutatót tudhatja magáénak nyugaton, a Salt Lake pedig 7-3-1-gyel a másodikat, miután legutóbb kapott ki először saját közönsége előtt. Idénybeli négy vereségéből hármat házon kívül szenvedtek el Carlos Veláék, ám emellé hat győzelem és egy döntetlen párosul, legutóbb Kansas City-ből és Nashville-ből is a három ponttal a zsebükben távoztak.

Tavaly mindhárom egymás ellenit az LAFC nyerte, azonban mindannyiszor csak egyetlen gól különbséggel diadalmaskodtak, utoljára szeptemberben 3–2-re nyertek a Banc of California Stadionban.

Portland Timbers – FC Dallas

A másik vasárnap hajnali nyugati csúcsmeccsen pályára lépő két együttest mindössze három pont választja el egymástól a táblázaton: a Dallas a negyedik, a Portland viszont a már nem playoff-helyet érő nyolcadik pozíciót birtokolja. A texasiak két győzelem után legutóbb a Seattle Sounders ellen kényszerültek főhajtásra, míg az oregoni egylet felzárkózóban van és kilenc meccs óta nem kapott ki, de a négy siker melletti öt döntetlennel nem haladnak a kívánt mértékben. A legutóbbi két alkalommal ugyancsak megosztoztak a pontokon: a Minnesota United vendégeként 4–4-es, míg legutóbb a Nashville SC ellen odahaza 1–1-es döntetlent játszottak. A Timbers korábban félelmetes otthona idén korántsem bizonyult bevehetetlennek, de az 5-5-2-es hazai mérleg még mindig egész meggyőzőnek számít, ugyanakkor a Dallas is az ötödik legjobb idegenben a konferenciában a három sikert, öt döntetlent és négy vereséget számláló statisztikáival. 

Egy évvel ezelőtt ugyancsak Portlandben találkoztak a csapatok egymással utoljára, amikor a hazaiak az azóta már a San Jose Earthquakest erősítő Jeremy Ebobisse góljával 1-0-s győzelmet arattak.

Szerző: Ficsura Ádám

Kapcsolódó cikkek