Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Beszállnak Gazdagék és Los Angeles-i derbi a playoff-ban.

Péntek, 02:00 Philadelphia Union – Cincinnati

A keleti konferenciát megnyerő Philadelphia Union a Cincinnati ellen kezdi meg szereplését az MLS rájátszásában a konferencia-elődöntőben. A Cincy az alapszakasz ötödik helyezettjeként a playoff első körében hátrányból fordítva győzte le 2–1-re a New York Red Bullst Luciano Acosta és Brandon Vazquez góljaival. Egy skalpot tehát már elértek, most pedig készülnek a következőre, de az Union ellen nagyon nem lesz egyszerű dolguk. A Philly soha nem látott magasságokba érve söpörte be a keleti konferenciát klubrekord értékű pontterméssel, mindössze öt meccset vesztett el az alapszakaszban. Gazdag Dániel nem titkolta csalódottságát, hogy lemaradt az MLS MVP utolsó öt jelöltjéről, talán ez is motiválhatja majd őt a playoffban, hogy minél jobb teljesítménnyel vegyen elégtételt az igazságtalannak tartott döntés miatt. Az eddigi nagyszerű szereplés révén az Union nem titkoltan bajnok szeretne lenni, ehhez az első akadály Pat Noonan csapata lesz péntek hajnalban.

Az esélyek egyértelműek, azonban a Philly mégsem veheti félvállról a meccset. Intő jel lehet számukra, hogy az alapszakaszban egyszer sem tudták legyőzni a mostani ellenfelet. Júniusban a Subaru Parkban 1–1-es döntetlent játszottak egymással, míg legutóbb augusztusban a Cincinnati otthonában 3–1-es hazai siker született.

Péntek, 04:00 Los Angeles FC – Los Angeles Galaxy

Eközben nyugaton a konferencia-döntőért két a Los Angeles-i csapat csap össze egymással az alapszakasz-győztes LAFC otthonában. A Galaxy a rájátszás első körében a mexikói Julián Araujo góljával diadalmaskodott a Nashville SC ellen, míg az LAFC most csatlakozik a küzdelmekhez. Carlos Veláék nagyszerűen muzsikáltak az alapszakasz nagy részében, hosszú veretlenségi sorozataik is voltak, azonban a szezon végére kissé elkényelmesedtek. A szezonbeli kilenc vereségből ötöt az utolsó kilenc meccsen belül regisztráltak, több alsóházi csapat ellen is kapituláltak, óhatatlanul kevésbé voltak motiváltak. A kényelmesebb időszak után újra fel kell pörgetniük magukat, mert ezzel szemben a Galaxy nagy hajrával csípte el a playoffot. Az utolsó négy alapszakasz-meccsből hármat megnyert egy döntetlen mellett, így sokkal jobb, élesebb formában várja az egymás elleni ütközetet.

Az alapszakaszban mindkét egymás elleni meccset az akkori pályaválasztó nyerte egygólos különbséggel. Júliusban az LAFC 3–2-re győzött a Banc of California Stadiumben, azelőtt a US Open Cup nyolcaddöntőjében a Galaxy örülhetett 3–1-es sikernek. A hazaiak számítanak esélyesnek, de az elmúlt hetek formájában kiindulva nem lenne egetverő meglepetés, ha Chicharitóék akár idegenben is felül tudnák múlni őket.

Kapcsolódó cikkek