Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az MLS hétvégi mérkőzései közt ismét több izgalmas párosítás szerepel a programban.

New England Revolution – Philadelphia Union

Egymást követő hat nyeretlen meccs után a legutóbbi, portlandi sikerével a Philadelphia Union ismét a keleti konferencia élére állt. Az ihletett formában futballozó Gazdag Dániel csapata a négy meccs óta veretlen New England Revolution együtteséhez látogat legközelebb. A foxborough-i ellenfél pillanatnyilag ugyan csak a kilencedik helyet foglalja el a táblázaton, a játékerejük ennél feljebb prognosztizálja őket, az utolsó három hazai meccsükön hét pontot gyűjtöttek. Az Union a szezonbeli egyetlen vereségét idegenben szenvedte el a Toronto ellen még áprilisban, azon kívül viszont három győzelemmel és két döntetlennel bírnak otthonuktól távol. A magyar válogatott középpályása szezonbeli hét góljából négyet házon kívül regisztrált, a legutóbbi siker alkalmával is eredményes volt, így minden esélye meg lehet rá, hogy a vasárnapra virradóra megrendezendő összecsapáson újból bevegye az ellenfél ketrecét.

A két csapat tavalyi három egymás elleni meccséből kettőt a Revs nyert egy döntetlen mellett, a Philly-nek tehát lenne miért visszavágnia.

Los Angeles Galaxy – Austin FC

A nyugati konferenciában ötödik helyen álló Los Angeles Glaaxy az őket négy ponttal megelőző második helyezett Austin FC ellen faragna a hátrányából. Egyik csapat sincs kirobbanó formában az elmúlt hetekben, hiszen a texasiak a legutóbbi négy fellépésből csak egyet nyertek meg, míg a Galaxy az utolsó három meccsén egyetlen pontot gyűjtött. Az LA-i gárda hazai mérlege a konferenciában az egyik leggyengébb, három-három győzelem és vereség jóvoltából mindössze ötvenszázalékos, idegenben jóval hatékonyabbak. Ugyanezt az aktuális ellenfél is elmondhatja magáról, hiszen a zöld-feketék 3-1-2-es házon kívüli mérleggel bírnak, az utolsó négy idegenbeli meccsükből hármat megnyertek. Az Austin a múlt héten a csoportot vezető Los Angeles FC vendégeként diadalmaskodott 2-1-re, és nem titkoltan arra készül, hogy a papíron nagyobb nevű, ám idén eddig valamivel gyengébben muzsikáló városi rivális otthonából is a három ponttal a zsebében távozzon.

Tavaly májusban a Galaxy odahaza 2-0-ra győzött az Austin ellen, amely szeptemberben odahaza ugyanilyen arányban nyert ellenük.

Május 9-én már az idei szezonban egyszer már találkoztak egymással, amikor Marco Delgado találatával az LA örülhetett 1-0-s sikernek.

Szerző: Ficsura Ádám

Kapcsolódó cikkek