Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

27,5 millió euró. Mindössze ennyi volt az ára a világ talán legjobb fiatal támadójának, Moise Keannek. A 19 éves olasz támadó egész fiatalkorát a Juventus kötelékében töltötte, ám most megérett a váltásra. Túl nagy volt a konkurencia…

Higuain, Dybala, Mandzukic, illetve Cristiano Ronaldo. Nem gyenge névsor. Márpedig egy tininek minél többet kell játszania, bontogatni a szárnyait, lövöldözni a gólokat. Na, de hogy ilyen olcsón adják el?

40 millió euró körül van a fiatalember értéke, ám a kékek csak 27,5 milliót postáztak, további 2,5 millió pedig megfelelő teljesítmény érkezhet Torinóba. Úgy tűnik Sarri, CR7 bűvöletében nem tudta beépíteni az olasz válogatott csatárt, a Goodison Parkba viszont világsztárrá érhet. Richarlison-Kean-Bernard támadóhármas várható Liverpool kékebbik felében. Ütős!

Az érintett így kommentálta a váltást az Everton TV-nek.

„Boldog és büszke vagyok, hogy az Everton mezét viselhetem, a legjobbamat fogom nyújtani a csapatért. Azért döntöttem a csapat mellett, mert jól építkezik, gondol a jövőre is.

Tisztában vagyok a klub nagyságával, ambiciózusok, én pedig mindent megteszek majd, hogy elérjük a célokat. Győztes mentalitást hozok a csapatba. Azt szeretném, ha a szurkolók elégedettek lennének.”

Való igaz, hogy jól építkezik az Everton: az eladott Idrissa Gueye helyére érkezett Mainzból a rendkívül tehetséges és fiatal Jean-Philippe Gbamin, André Gomes mellé 25 millió euróért.

Pörög a piac Barcelonában is: Junior Firpo a Betistől érkezett Katalóniába, komoly riválisa lehet Jordi Albának. Malcom viszont lelépett a Nou Campból… A 22 éves brazil szélső a komoly posztriválisok láttán dobbantott és meg sem állt Oroszországig, a Zenit színeiben kergeti immár a labdát.

Az AC Milan pedig az ANK-győztes Ismaeé Bennacer-re vetette ki hálóját. A francia-algériai kettős állampolgár az Empoli gárdáját hagyta hátra a divat fővárosáért.

Messze még a piaczárás, érdemes figyelni a transzfereket!

Kapcsolódó cikkek