Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Olyan csodás történetekkel, bámulatos életérzést nyújtó cikk-cakkokkal halad előre az egyetemes magyar labdarúgás, bárki, aki nézi, egyből követő-rajongóvá válik! Az edzőposzt kimeríthetetlen láda. Bárki nagy tétet rakhat a jelen bukdácsoló edzőire és most kit érdekel holmi kis angol vagy német bajnokság élcsapatának önveszélyes irányítása?

Ah, semmi az egész a magyarhoz képest! Az első bámulatos eset: hogyan a fenébe értesül egy Skóciában amúgy megbecsült, jó munkát végző, hallatlan felkészült, játékosaiért örökké kiálló, a mindig csak a jót meglátó felkészítő?

Kirkcaldy szülötte, Tam Courts közelébe hogyan került a Bp. Honvéd nagyhatalmú elnöke és meggyőzze, neki Budapesten a helye, egy, a korábban rém büszke, a jelenben súlyosan csorbult csapatot kell felhoznia. Milyen okokkal magyarázható, hogy a skótka minimálisan mérlegelve eldobta az általa sikeres Dundee United irányítását, utána beleálljon ennek a sokszínű, ám idei teljesítményében reménytelenül kopottas kispesti gyülekezet edzésébe.

Szegény, ő lett az első jelölt a kirúgandók listáján, az élet megelőzte az ő oddsát. Az Újpest, régebben akár nagymenő, idén csak kóválygó edzője eddig megúszta a lapátot, talán makacssága vagy az elnök érdektelesége tartja posztján.

Na, de most aztán jöhet a java, a magyar virtus! Kuttor Attila kihúzta a tavalyi szezont, a Vasast feltette az első osztályba, igaz a klub akkor játékosvásárlást intézett, mint amikor négynapos ünnepre készül az ország népe.

Csupa-csupa nagymenőt hoztak, miazhogy bennmaradás? Irány a nagypályás nemzetközi műsorfüzet! Páran nem így gondolták, Kuttor Attila a legutóbbi kínos bajnoki meccs után még nem gondolt a menesztéséről, aztán hétfőn szóltak, adja le irodája meg a hivatali autója kulcsát. Szegény nyilván kesergett, kicsit leült, majd jött a lehetőség. A Mezőkövesd hivatalos emberei úgy látták, a pár napja kifüstölt Supka Attila helyett, Kuttor kolléga nagy mentés lehet. Annyi csak, hogy őt a Vasas előtt éppen ’Kövesdről elküldték.

Amikor Kuttor Attila belépett a régi-új öltözőbe, még emlékezhetett azokra az arcokra, amelyek az ő vesztét okozták! Lényegi kérdés, mennyivel nagyobb most Kuttor tudása, mint a két évvel ezelőtti söprésekor?

Igazi mosolyország ez az NB I!

Kapcsolódó cikkek