Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Most könnyű a győztes zászlaja alá tömörülni, de ez pár órával az FTC-Zágráb BL-selejtező előtt nem volt annyira egyértelmű. Ott remegett az a bizonyos legutóbbi szörnyű mészárlás, amivel a Dinamo belépett a nagyszínpadra, a Fradi meg mehetett az Európa Liga-jegyért.

 

 

Az is évek óta tartó sorozat, hogy a horvátok, szerbek, szlovének félévente teletömik az összes nívós bajnokságot frissebbnél frissebb emberkékkel. Csak elég arra gondolni, hogy hány magyar labdarúgó dolgozik külföldi topligákban, szemben a felsoroltakkal.

Oké, Gulácsi, Sallai, Willi Orban – utóbbi nem egyből lett magyar válogatott, bölcsen mérlegelve választott a családfája kínálta lehetőségből. Az pedig végképpen a földig tolja a mérleg nyelvét, ha valaki összeszámolja, hány egykori Tito marsall országából származó férfi futballozik Magyarországon. Az első osztálytól egészen a megyei bajnokságig számtalan szerb, horvát származású mozog, fent a mutatós és biztosan kézhez kapott munkadíjért, lejjebb haladva pedig a lokális előnyért, úgy, mint benzinpénz, munka és óvatos üzleti lehetőség.

A fordított keresés nem mutat nagy számot, alig pár magyar lézeng a déliek bármelyik ligájában. És nem utolsósorban a harci szellem. Itthon fix a fizetés, az egykori Jugoszláviából nagyon szeretnek idejönni nagy hírrel, inkább a bevételszerzési lehetőséggel. Kicsit feltöltődni, megerősödnek a magyar liga nem túl kockázatos tempójában, aztán ha lehet továbblépnek, akik meg maradnak, igyekeznek a legtöbbet kihozni a jóságból.

A tehetséges horvát fiatalok nevelőcsapatukban a várható jobb életükért, a családjuk segítéséért, végül pedig a klubjukért isznak vért minden egyes meccs előtt, utolsó leheletükig küzdve. Meglehetősen nagy volt a szerda esti mérkőzés előtt az óvatosság, viszont mindenki nagy elégedettségére – már aki zöld-fehérekért szorított – a magyar együttes tagjai sikeresek voltak! Bátor, olykor izgalmas, ki nem kényszerített hibák után loholó akarattal győztek a zöldek, példát mutatva, most ők a jobbak! A ferencvárosiak őszintén együtt örültek, közös boldogságban élvezve a sikert, megajándékozva a nézőket egy ritkán látható pillanattal! 

Szerhij Sztanyiszlavovics Rebrov edző mosolygott a győztes mérkőzés után! 

Kapcsolódó cikkek