Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ahhoz képest, hogy pár nap múlva, sőt inkább pár óra múlva Katarban  indul az élet első téli labdarúgó vb-je, bántóan nagy a csend az összes szektorban.

A hirdetők ilyen alkalommal megragadják a lehetőséget elsózni az összes árujukat. Az eseményhez képest méltatlanul nagy a csend, nem úgy pörög a biznisz. A világ 12 év csöndes sunnyantást követően, hogy jaj, mennyire sárba tiporták a katari arabok az emberi jogot. Klopp jól megmondta, ennek most nincs itt az ideje, hagyják már a focistákat a csudába. 

Halkan emlegetik azt a csapatot, amely a torna végső győztese lehet. Ez pedig nagy eséllyel az argentin. Eddig pöffeszkedve bevonultak- igaz nagy kínszenvedés után- egy világtornára, valameddig elevickéltek, aztán a végére csak egy kis semmiség jutott. Előtte pár kínos pillanat juttatta őket aranyhoz, az elmúlt néhány évtized viszont nem róluk szólt. ’78 és ’86-os sikerük fekete foltja örökre ott marad a labdarúgás nagykönyvében. 

Aztán önbizalmukat harsogva mutogatták Maradona edzőt, Messit, aki tényleg nagy varázsló, manapság Párizsban gyújtja a fényt. Korábban nagy duma, hangemberek harsogása, gyatra eredmény, ebben látszott erősen Argentína!

Bezzeg most! Egy fiatal, a korábbiakhoz képest névtelen fickó kézbe vette a válogatottat, erős kézzel kormányozza őket, Messi is belátta, csak ezzel a szakival mehetnek valamire!

Lionel Sebastian Scaloni mindenféle csillogó, lányos bevonulás helyett szorgalmas haladt előre edzői útján. Olyan hatékonyan, hogy egyre többen belátják, 41 éves kora ellenére érett férfi, jó döntőképességgel, sehol egy Menotti- Maradona stílus. Az argentin válogatott viszont magabiztos játékkal pörög, nincs hibás csapatrész, a taktika nem arról szól, hogy ha gólt kaptok ne pánikoljatok, mert Messi és bandája majd visszavág.

Ez egy egységes csapat, az összes férfi örömmel vesz részt az edzésen, Messi régen látott jókedvvel labdázgat, a többiek alázatosak. Szegény olaszkák éppen Londonban, Eb arannyal a nyakukban arra gondoltak, jól leverik a Dél-Amerikai kontinens győztesét, aztán Scaloni emberei csúnyán szétszedték őket. 

Szerintem Argentína lesz a világbajnokok! 

Kapcsolódó cikkek