Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Ismét összeszedtük a hétvége legizgalmasabb rangadóit.

FC Bayern München – Eintracht Fraknfurt

Egyszerűen szörnyű volt látni a Bayern görcsölését a Köln ellen. Ha Kimmich nem idegesíti fel magát annyira, és rúg egy piszok nagy gólt, akkor hazai pályás égéssel indít rekordbajnok. Egyszerűen nem lehetett pozitívnak látni a hazai csapatnál, és tényleg igaz, amit az NFL-es csávók állítanak: pocsék az Allianz Aréna gyepszőnyege. Rengeteg csúszkálás, kátyús játéktér, hihetetlen hol tart a német gyepmesterség! Ehhez jön még a laposban a tabella dobogójára felcsimpaszkodó SGE. A hétközi meccsen Nagelsmann kabátja tűnt a legjobbnak, azért meg nem adnak három pontot. Egy jó. Sommer. Legalább a kapuban fix az ember. Az meg már milyen csapat, ahol a kapus a legjobb? 

Oliver Glasner, ez az átlagos osztrák szaki csodát tett Frankfurtban. Régen látott magasságba emelte a klubot a Bundesligában. Az örökké hűséges Eintracht szurkolók most boldogságosan figyelik kedves embereik roppant hatékony mozgását. Nagyon ügyesen játékos-politizálnak a Hesseniek, jól adnak-vesznek, úgy, hogy közben ütőképes marad a csapat. Dacosan állnak a BL-ben, stabilak, erősek, mellettük a közönség 1000%-os bizalma. Mondjuk ez a hétvégi balhé talán még jól is elsülhet, látva a Bayern togyorgását, illetve az SGE idegenbeli fickós játékát!

Tipp: 1-2

Napoli -Roma

Olaszország bombaformában játszó együttese hazai stadionban, erős tavaszi felfutással, nagyon komoly kihívás lesz ez Mourinhonak. 2023-ban négy meccsből három győzelem, ennek a csúcsdísze a Juve trancsírozása, elég szép referencia. Ja, arról nem is beszélve, hogy a tabellán messzi elől állnak a többiekhez képest. Óriásnagyot szólna Nápolyban egy bajnoki elsőség, Maradona időszakára emlékeztető magasságba emelkedne a hangulat. Egy közepesen ismert társaság döbbenetes menetelése hüledezővé tette a többieket, mi ez az egész?  

Rómában az a nagy hír, hogy a besült csodagyerek Zaniolo, akinek az édesanyja egy csinos nő, most elmegy az angol kiesőhöz vagy marad olaszban, a Milan-nál, esetleg berántja őt az RB Leipzig? Mondjuk a Roma-nak sem néz ki rosszul az utolsó hat meccses kifutása, három döntetlen, három győzelem! Annyiban nehezebb lesz a nápolyit megenni, hogy a római szurkolókat egy közepesnél nagyobb létszámú, autópálya melletti verekedés miatt nem engedik a meccsre. Olyan balhét csaptak a két klub megszállottjai, 300 ember verekedett össze. Kár, hogy még most is ezt kell emlegetni.  

Tipp: 3-2

Marseille – Monaco

Oh, la la! Azok régi szép idők, amikor szinte az egész világ ezt a két klubot figyelte. A déliek mindig is komoly tételként szerepeltek a francia labdarúgásban, hol halványabban, hol fényesebben. Évek óta a PSG mögött, árnyékban kuporognak, miközben két tradicionális egyesület. Nem akárki az OM mestere, Igor Tudor, annak ellenére, hogy korábbi munkahelyein inkább csak átszálló jelleggel alkotott, itt nagyon él. Híres fazonok a csapatában, az ide-oda ráncigált kettős: Gouendouzi, és Alexis Sanchez. A többiek a nagyvilágnak ismeretlen, ám szorgos emberek. 

Monacoban lakni, olyan mintha valaki a lottó ötöst megütötte volna. Csak más előjellel, annyiba kerül ott az élet, mint amennyi a híres nyeremény. Egy szerény Ajaccio elleni 7-1-es győzelemmel utaznak Marseille-be, azt viszont biztosan nem felejtik, a hétvégi ellenfelük monacoi otthonukban, a förtelmesen rossz hírű II. Lajos stadionban elverte őket. Most meg ők mennek hozzájuk. Ebben az esetben sok plusz nincs  a csapat neve mellett!

Tipp: 1-0

Kapcsolódó cikkek