Egyéb LabdarúgásLabdarúgás

Mourinho több ajánlatot is elutasított, hogy visszatérhessen a Real Madridhoz

2019. szeptember 28.

A Goal.com arról számolt be, hogy a portugál sztáredző első számú céljai között szerepel, hogy visszatérjen egykori sikerei helyszínére, a Santiago Bernabeu stadionba, méghozzá edzőként, ráadásul a hírek szerint erre minden esély megvan. 

 

 

A lassan egy éve szabadúszó szakembert állítólag olyan klubok keresték már meg, mint az AC Milan, a Lille, a Monaco, a Wolfsburg vagy a Schalke, de az oldal ismeretlen forrásai szerint a portugál hajthatatlan és BL-győzelemre esélyes nagyágyúnál szeretne dolgozni. 

José Mourinho jelenleg a Sky Sports szakértőjeként dolgozik, és nem titok, hogy németül tanul. Korábban arról pletykáltak, hogy a Bayern München, a PSG és a Juventus az a három klub, ami a közvetlen céljai között szerepel, ám mindháromnál megvan a stabil bizalom az edzői kar felé. Ha végignézünk a topligákban, egyedül Zinedine Zidane, Ernesto Valverde, Ole Gunnar Solskjaer és Unai Emery pozíciója lehet veszélyben, de a Manchester United egészen biztosan nem számol már vele, a Barcelona koncepciójába pedig nem illik bele a portugál játékfelfogása. Így marad a Real Madrid és az Arsenal. 

„Hatalmas megtiszteltetés volt a Real Madridnál dolgozni. Ugyanakkor nem feledhetjük, hogy Zidane nem akármilyen edzője a Real Madrid történelmének. Én azt szeretném, ha az ő irányítása alatt csitulnának el a kedélyek a csapatnál. Nem szeretném a Real Madridot edzeni, mert a klubnak van edzője” – nyilatkozta korábban Mourinho. 

Mindenesetre már évek óta téma, hogy visszatér a portugál mester a Real Madrid kispadjára, így talán nem lenne annyira meglepő, ha Zidane esetleges távozásával újra a Special One edzené a Királyiakat. Kérdés, hogy a szurkolók mennyire örülnének neki…