Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Napoli-Brescia, vasárnap 12:30

Vasárnapi ebéd mellé remek háttérzajnak ígérkezik a bajnoki címre pályázó déliek, valamint az újonc küzdelme. Ancelotti vajon rálelt már az X-vegyszer receptjére, vagy Mario Balotelli újra fontos mérkőzésen aktiválja az egyszemélyes hadsereg üzemmódot? A kettő kizárja egymást természetesen.

A Napoli is közel áll, hogy kihúzza a saját nevét a végső győztesek lehetséges listájáról, miután igencsak közepesen szerepel a gárda. A negyedik helyen állnak ugyan, de ez csak a többiek botladozásának köszönhetik, nem a saját remek formájuknak.

Sokkal inkább a hektikus jelző illik a csapatra, amely három győzelmet és két vereséget zsebelt eddig be, a Juventus elleni zakó még rendben is lenne, ám a Cagliari nem szabadna, hogy elvegyen három pontot a bajnokaspiránstól.

Ráadásul tovább nehezíti a dolgokat, hogy Koulibaly eltiltását tölti, így Maksimovic kezd a védelem közepén. A többi poszt viszont nagyon is rendben van, teljes az arzenál, mindenki készen áll, hogy fogadják a feljutó gárdát.

A Brescia nem az osztálylépéssel húzta a legnagyobbat, hanem hogy leigazolta Mario Balotellit, aki sok év kallódás után ismét hazatalált. Egyelőre nem igazán húzza a csapat szekerét, de benne mindig ott van a gólveszély. A déliekben viszont még inkább.

Tipp: Mertens gólt szerez 1,71

 

AC Milan-Fiorentina, vasárnap 20:45

13. és 15. helyet foglalja el ez a két nagymúltú csapat… Elkeserítő. Hiába jöttek a befektetők a Milannál, vagy a nagy nevek Firenzében, csak vergődnek az egykori sztárgárdák. Most valaki mégis lépéselőnybe kerülhet.

A hazai pálya a piros-feketék mellett szól, viszont a forma nagyon nem: öt meccsből 3 vereség és két siker a mérleg, utolsó két találkozójukon egyaránt alulmaradtak. Az Inter és a Torino verte el Rossonerit, ráadásul a városi rivális meglehetősen könnyen elbánt velük.

Pedig a keretben bőven lenne potenciál, remek nevek játszanak a San Siróban, elég csak Calhanoglu, Rebic, vagy Piatek nevére gondolni. A góllövés mégsem megy, 5 mérkőzésen édeskevés a 3 gól, főleg, hogy ötöt kaptak is mellé. Az Európa Liga-indulás is távolinak tűnhet így.

Firenzében nem is gondolkodnak ilyen távlatokban, egyszerűen csak szeretnének felzárkózni a középmezőny elejéhez. A sorsolás sem volt kedvükre való, hiszen az első 4 körben találkoztak három BL-résztvevő csapattal, a Juventus, a Napoli és az Atalanta személyében, így nem volt egyszerű pontokat gyűjteni.

A Juve és az Atalanta elleni iksz azonban bizakodásra adhat okot, ahogy a Sampdoria legyőzése is, valamint Chiesa, Pulgar és Ribéry formája, akik a gyengélkedés ellenére nem kezdték rosszul a szezont. Ám a csapongó indulás miatt egyezzünk ki egy ikszben.

Tipp: Döntetlen 3,10

Kapcsolódó cikkek