Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Csonka fordulóval megy tovább az OTP Bank Liga, hiszen a Ferencváros mellett a Mol Fehérvár mérkőzése is halasztásra került az európai kupaszereplés okán.

Puskás Akadémia – Kecskemét

A péntek esti focin Felcsútra látogat az újonc, és eddig veretlen Kecskemét, amely hét év után megszerezte első győzelmét az élvonalban a Mezőkövesd ellen múlt héten. A Puskás Akadémia az utolsó pillanatokban bukott két pontot Kisvárdán, így következő ellenfelük mögött állnak a tabellán. Hornyák Zsolt továbbra sem számíthat alapembereire – Nagy Zsolt, Szolnoki Roland – ellenben a fiatal játékosok kifejezetten jó teljesítményt raknak le az asztalra hetek óta. Corbu Marius, Komáromi György, vagy éppen Kiss Tamás alapembernek számít, az eltiltását letöltő Skribek Alen pedig visszatér a Kecskemét ellen. Lila-fehér oldalon továbbra is a stabil védekezés az alap, onnan igyekszik Szabó István csapata az ellenfél gyengeségeit kihasználni – adott esetben a felcsútiak magas letámadása opció lehet, illetve a pontrúgások. Varga Bence büntetőt fogott az előző hétvégén, és kulcsszerepet játszik a kecskemétiek veretlenségében, ám kétségtelen, hogy számukra most jön a legnehezebb feladat.

Legutóbbi mérkőzések: PAFC 4-0 KTE, KTE 2-0 PAFC, KTE 2-1 PAFC

Zalaegerszeg – Kisvárda

A legutóbbi Piros Fehér Zöld podcastban részletesen kivesézték Ricardo Moniz edzői kvalitásait, illetve miért ő a legalkalmasabb a zalaegerszegiek kispadjára. Tény, hogy a Zete négy ponttal indította a bajnokságot, mindkétszer idegenben sikerült pontot/pontokat elcsípni. Az Újpest ellen csak a 93. percben kapituláltak, ráadásul egy egész félidőt emberhátrányban játszottak le. Gergényi Bencére nem számíthat a holland vezetőedző, viszont arra a Németh Dánielre igen, aki megszerezte első NB I-es gólját az előző körben. A Kisvárda ellenkező utat járt be a 3. fordulóban, hiszen a hajrában mentett pontot a Puskás Akadémia ellen. Továbbra is tartom, hogy az Asani, Camaj, Mesanovic, Makowski kvartett komoly gondokat fog okozni a bajnokságban, ezen a héten pedig már nem kellett hétközi kupamérkőzést játszani, ergo frissebb lehet Török László csapata. Az előző idény meglepetése játszik az idei szezon meglepetésével?

Legutóbbi mérkőzések: Kisvárda 2-1 ZTE, ZTE 0-0 Kisvárda, Kisvárda 5-0 ZTE

Kapcsolódó cikkek