Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Csonka fordulóval megy tovább az OTP Bank Liga, hiszen a Ferencváros mellett a Mol Fehérvár mérkőzése is halasztásra került az európai kupaszereplés okán.

Vasas – Honvéd

Két fővárosi klub zárja a szombat estét, a Honvéd közel állt első győzelméhez az előző fordulóban, hiszen a 95. percben egyenlített a paksi Varga Barnabás büntetőből. A Vasas hasonló élményeket élt át Debrecenben, Jova Levente bakiját követően Dorian Babunski lopta meg két ponttal az angyalföldieket. Az biztos, hogy Baráth Botond nem léphet pályára volt csapata ellen eltiltás miatt, viszont ott lehet a kezdőcsapatban Hidi Patrik, valamint Holender Filip. Utóbbi nem titkolt szándéka az, hogy válogatott legyen újra, ám a Vasasnak ennél támadóbb futballt kell játszania, mint az első három körben. Kispesten annyi pozitív konklúziót le lehetett vonni a Paks elleni 3-3-s döntetlent követően, hogy egyszer sem vezetett az ellenfél, illetve szereztek három gólt. Két még formálódó csapat küzdelme, de melyiküknek lesz meg az első siker? (Ha egyáltalán meglesz.)

Legutóbbi mérkőzések: Honvéd 3-1 Vasas, Vasas 2-1 Honvéd, Honvéd 1-4 Vasas

Mezőkövesd – Debrecen

A negyedik forduló vasárnapi zárónapján csak egy mérkőzést rendeznek. Egy újabb kelet-magyarországi összecsapást láthatunk Mezőkövesden, ahol mindkét csapat első győzelmére hajt. A Debrecen három döntetlent követően, míg a kövesdiek egy szerzett ponttal állnak. A vendéglátók két veresége közül a kecskeméti lehet a legfájóbb, hiszen közvetlen riválistól kaptak ki. Ugyanakkor a debrecenieknek is van már pontvesztése a Kecskeméttel szemben. Nem sok pozitív dolgot lehet kiemelni a Mezőkövesddel kapcsolatban, bár Marin Jurina játéka kiemelkedő, remélhetőleg kisebb sérülése már a múlté. A Debrecen idegenbeli mérlege nem mondható túl fényesnek, viszont legutóbbi győzelmét a Nagyerdei Stadiontól távol éppen Mezőkövesden aratta.

Legutóbbi mérkőzések: Mezőkövesd 0-1 DVSC, DVSC 1-4 Mezőkövesd, Mezőkövesd 1-0 DVSC

Kapcsolódó cikkek