Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Dupla-dózis hazai futball a héten, hiszen hétközi fordulóval folytatódik a magyar bajnokság. Keddtől indulva egészen vasárnapig minden nap lesz mérkőzés, nézzük előbb a hatodik kör legérdekesebbnek titulált találkozóit.

Kedd: Puskás Akadémia – Mezőkövesd

Hornyák Zsolt csapatából hiányzik valami az első mérkőzéseket elnézve. A pocsék helyzetkihasználásuknak köszönhetően pontot hagytak Debrecenben, előtte Kisvárdán vagy a Kecskemét ellen sem tudták egy gólnál többet szerezni. Mezőkövesden kezdenek összeállni a dolgok, bár Supka Attilának egyre kevesebb játékos áll a rendelkezésére elmondása szerint – a sérüléshullám érzékenyen érintheti a matyóföldieket. Könnyű három pont, vagy ismét megszenvednek a felcsútiak?

Legutóbbi mérkőzések: PAFC 2-0 Mezőkövesd, Mezőkövesd 1-2 PAFC, PAFC 3-1 Mezőkövesd

Szerda: Paks – Kisvárda

Kiemelhetnénk a szerdai napról a hibátlan Ferencváros angyalföldi vendégjátékát, vagy a botladozó Fehérvár kecskeméti túráját, de a magyar labdarúgás kedvelőinek figyelmébe leginkább a Paks – Kisvárda összecsapást ajánljuk. Mind Waltner Róbert, mind Török László csapata remekül teljesít. A paksiak hatékony támadójátéka feledésbe tud merülni az ingatag védelem miatt, a másik oldalon egy kompaktabb stílust láthatunk. A hazaiaknál Varga Barnabás viszi a showt öt góllal, a vendégeknél szinte bárki veszélyes a támadószekcióból. Ezúttal ki ugrik elő a kisvárdai talonból?

Legutóbbi mérkőzések: Paks 2-2 Kisvárda, Kisvárda 3-3 Paks, Paks 0-1 Kisvárda

Csütörtök: Honvéd – Újpest

Mivel egy mérkőzést játszanak csütörtökön mást nem lehet kiemelni, csak a Honvéd – Újpest összecsapást. Két igencsak gödörben levő együttest láthatunk majd, a Honvéd gyenge játékában nehéz pozitív elemeket találni, de legalább már van győzelmük az Újpesttel ellentétben. A IV. kerületiek kései hajrája nem ért pontot a Paks ellen, viszont a frissen igazolt Fernand Goure góllal debütált, és felüdülést hozott a támadójátékba. Ki nyeri a roncsderbit?

Legutóbbi mérkőzések: ÚTE 1-1 Honvéd, Honvéd 1-2 ÚTE, ÚTE 0-2 Honvéd

Szerző: Tokics Tamás

Kapcsolódó cikkek