Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A Zalaegerszeg amerikai támadója visszavette a góllövőlista vezetését.

Nenad Lukicsnak köszönhetően tartotta otthon a három pontot a Honvéd, és Csoboth Kevin korábbi csapata ellen szerezte első élvonalbeli gólját.  Az OTP Bank Liga 15. fordulójának legjobbjai:

Eduvie Ikoba (Zalaegerszeg)

Az amerikai csatár parádés szezont fut, második magyarországi próbálkozása már sokkal sikeresebb, mint a korábbi. Elsőként érte el a 10 gólos határt a jelenleg futó idényben, ezzel visszavette a góllövőlista első helyét. A Kisvárda otthonában aratott 3-0-s sikerből két góllal vette ki a részét, először egy szöglet után fejjel vette be az ellenfél kapuját – ez most már védjegyévé válik Ikobának. A második félidőben egy remek lövéssel duplázta meg csapata előnyét. Noha egy-két optimistább szurkoló már az amerikaiak vb-keretébe vizionálta Ikobát, egyelőre az NB I-ben van küldetése a Zetével.

Csoboth Kevin (Újpest)

Eltiltása után visszatérve, korábbi kenyéradója ellen szerezte meg Csoboth első NB I-es találatát. Az Újpest fiatal szélsője hetek óta pazar formát mutat, a szerda esti mérkőzésen is a mezőny legjobbja volt. Váratlan megoldásai, folyamatos egy az egy elleni szituációi, és az utolsó passzai miatt ne csodálkozzunk, ha Marco Rossi látóterébe kerül hamarosan a korábbi Benfica-akadémista. Ugyan klubjának nem jönnek az eredmények, a számok alapján előbb-utóbb el kell mozdulnia a kiesőzóna környékéről az Újpestnek. Csak az a fránya minőség…

Nenad Lukics (Honvéd)

A kispesti támadó szépen lassan a legeredményesebb szerbiai légiósok közé emelkedik a magyar bajnokság történetében. Lukics magas minőséget jelent a Honvédnak, amely már másodjára tudta legyőzni a Vasast a 2022-23-as kiírásban. Ez a hat pont elképesztően fontos lesz a bennmaradás kivívása érdekében, a legutóbbi győzelemben kulcsszerepe volt Lukicsnak, aki csapata mindkét gólját szerezte csütörtök este. Joggal vetődik fel a kérdés: hogyan sikerülhet megtartani egy ilyen kaliberű játékost a Honvédnak télen?

Kapcsolódó cikkek