Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A héten elkezdődik az OTP Bank Liga 2022-23-as idénye.

A szezon előtt felállítottunk egy erősorrendet az NB I-es csapatok között. Mely csapatok esnek ki? Melyek állnak dobogóra? Melyik klub a legesélyesebb a bajnoki címre? Szubjektív rangsorunkban erre próbálunk választ adni. Tokics Tamás beharangozója. 

  1. Kisvárda

Ugyan Révész Attila a szezon végén még meglebegtette távozását, a sikerkovács maradt a kisvárdai projektben, már elnöki szerepkörben. Az utóbbi évek egyik legtudatosabban építkező klubja a Kisvárda volt, mely lehet nem volt szimpatikus a játékospolitikája miatt, az eredmények Révészt igazolják. A 2021-22-es kiírásban elért második helyük a nemzetközi kupaporondra juttatta őket, hiába vesztették el alapembereiket – Prenga, Bumba, Csirkovics, Dombó -, első mérkőzésüket elnézve hasonló minőséget fognak hozni idén is. Tavaly sokáig voltak pariban a Ferencvárossal, sőt volt periódus, amikor vezették az NB I-et. Idén a dobogós célokat nehéz lesz újra elérni, hiszen a Fehérvár nem engedhet meg magának egy újabb gyenge szezont, míg a Puskás Akadémia kerete azért mélyebb, mint a várdaiaké. Az új edző, Török László eddig az utánpótlásban vállalt munkát, élvonalbeli múltját tekintve most áll a legnagyobb feladat előtt. Révész Attila szerint elérték a csúcsot az előző bajnoki idényben, kérdés: Stagnálás vagy visszaesés jön?

Akikre érdemes lesz figyelni: Mario Ilijevszki, Artyem Odincov, Czérna Erik

Bold tipp: Idén több mint 20 gólt kapnak otthon.

  1. Puskás Akadémia

Zsinórban harmadik alkalommal zárta dobogón az aktuális kiírás, a felcsúti klub. Hornyák Zsoltnak annyi kritikát lehet felróni, hogy a PAFC nem tartozik a látványos futballt játszó csapatok közé, pedig a keret minősége alapján meglenne a lehetőség. Nagytakarítás zajlott a nyáron, a sok távozó között találjuk Libor Kozákot, Joao Nunest, Weslen Juniort, akik nem váltották meg a világot. Ezzel szemben kevés játékost igazolt a Puskás FC, Lamin Colley, és Wojciech Golla érkezése mellett visszatért Kiss Tamás a hollandiai kölcsönből, aki a Guimaraes elleni Ekl-meccsen a kevés jó teljesítmény egyikét hozta. Nagy Zsolték hazai terepen akár merészebb célokat is kitűzhetnek, a Mol Fehérvár valószínűsíthető megerősödésével még nagyobb csatát kell vívni a dobogós helyezésért. Ugyanakkor a szintlépés – azaz a bajnoki cím – jelenleg messzi álomnak tűnhet, a Fradi tavaly túl sokat hibázott, idén minden bizonnyal nem fog.

Akikre érdemes lesz figyelni: Skribek Alen, Bakti Balázs, Komáromi György

Bold tipp: 2,5 alatt lesz a talákozóik gólátlaga.

Kapcsolódó cikkek