Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Los Angeles Clippers-Orlando Magic, péntek 4.40

Az előző játéknap bombameglepetését az Orlando Magic produkálta azzal, hogy idegenben legyőzte a nyugati éllovas Los Angeles Lakers csapatát, rögtön másnap pedig az Angyalok városának másik jeles képviselőjét, a jelenleg negyedik Clippers-t is felülmúlhatja.

Mintha csak kicserélték volna a floridaiakat az új évre. Amíg december végéig 14 győzelemre 19 vereség jutott, addig januárban hat siker mellett mindössze két kudarc a mérlegük, azaz megközelítették az ötvenszázalékos mutatót, amivel keleten már rájátszást érő pozícióba kúsztak fel.

A Clippers ráadásul kisebb hullámvölgybe került, ugyanis az elmúlt bő egy hónapban csak 8-6-os mutatót tud felmutatni. Ez különösen annak a fényében meglepetés, hogy december 8-a óta mindig legalább 104 pontig jutott a gárda, márpedig egy olyan csapatnak, amely soraiban tudja Kawhi Leonardot, a védekezéssel nem kéne, hogy gondja legyen.

Tipp: Orlando Magic (+11,5) nyer – 1,91

 

Milwaukee Bucks-Boston Celtics, péntek 2.10

Ha csak annyit írnánk, hogy a Milwaukee Bucks, mint a keleti listavezető fogadja a keleti harmadik helyezettet, amely ráadásul a rekordbajnok Boston Celtics, akkor joggal feltételezhetnénk, hogy csúcsrangadóra van kilátás.

Csakhogy a helyzet korántsem ennyire bonyolult. A Milwaukee Bucks konkrétan megállíthatatlanul robog, hogy egymás után másodszor megnyerje az alapszakaszt. A fékezhetetlen Jannisz Antetokunmpo által vezetett gárda 36-6-tal vezeti a ligát, legutóbbi tíz meccséből pedig kilencet megnyert. De fölényével kapcsolatban ennél is beszédesebb, hogy ezen a tíz találkozón nyolcszor legalább kilencpontos sikert aratott, azaz többnyire még csak megszorítani sem tudják az ellenfelek. Hazai pályán ráadásul 19 diadalra mindössze két vereség jut, a legutóbbi pedig éppen egy hónapja volt.

A bostoniak január elejéig viszonylag szorosan üldözték a Bucksot, viszont legutóbbi hat meccsükből négyszer alulmaradtak, így mostanra dupla annyi kudarcuk van, mint a riválisuknak, ráadásul itt nem arról van szó, hogy rangadók sorozatát bukták volna el szoros küzdelemben, ugyanis a négy vereségből három negatív mérlegű csapat ellen született… Rossz formájuk miatt már a második helyet is átengedték a Miami Heatnek a főcsoportban.

Az egyetlen intő jel a Milwaukee számára, hogy a két alakulat idénybeli első randevúján, még októberben a Boston nyert hazai pályán.

Tipp: Milwaukee Bucks (-8,5) nyer – 1,91

 

New Orleans Pelicans-Utah Jazz, péntek 2.10

Az előző kiírásban a Denver Nuggets váratlan jó szereplése okozott meglepetést nyugaton, ezúttal pedig a Utah Jazzé, amely tízmeccses győzelmi sorozatával egészen a főcsoport második helyéig tört előre, a szériát pedig a New Orleans Pelicans vendégeként folytathatja.

No nem arról van szó, hogy a Jazz ne lett volna a rájátszásra esélyes csapatok egyike, de hogy akár az első helyért küzdjön egy olyan konferenciában, amelyben – a teljesség igénye nélkül – ott van a Lakers, a Clippers, a Houston Rockets, a Dallas Mavericks, az mindenképpen vaskos meglepetés. A Utah remeklése azonban már korábban elkezdődött, ugyanis december 11-e óta 15-1 a mérlege, ezeken a találkozókon pedig kivétel nélkül elérték a 102 pontot, de tízszer a 110-et, hatszor a 120-at is.

A New Orleans továbbra is csak várja, hogy a tavalyi draft első választottja, Zion Williamson végre pályára léphessen, de a tervek szerint már csak egy hetet kell kibírniuk a rajongóknak. A csapat viszont nélküle is egyre jobb formát mutat, december 23-a óta 8-3 a mérlege, az egyik vereséget viszont éppen a vendég Jazztől szenvedte el.

Tipp: Utah Jazz (-4,5) nyer – 1,90

Kapcsolódó cikkek