Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Az Eb sorsolás már lerágott csont, aki akarta a Facebookra réges-régen kitette nem kérdezett véleményét, ezzel bizonyítva, igenis, az élet verőerőén tartja mutatóujját.

Viszont Szalai Ádám válogatott visszalépése után továbbra is kínzó az űr, ki pótolhatna a hamarosan Bázelből is távozó csatárt?

Ezzel a kérdéssel egyáltalán nem foglalkozott az MTK vezetősége, számukra a legfontosabb feladat, hogyan keverednek ki a három meccses bukó sorozatból, amely tartalmazott kettő idegenbeli és egy hazai keserűséget. És mivel az Új Hidegkúti stadionba a belépő 1500 forint, olcsóbb, mint a Netflix, adta magát a vasárnap esti szórakoztató kikapcsolódás, főként, hogy az ellenfél az egykor fényesebb Győri ETO.

Ha a hangosbemondó személyt figyelte a néző, az MTK helyzete ebből a szempontból reménytelen ilyen szöveg hallatán: 

-„Élvezd a pillanatot, nagy tapssal tapsoljuk meg” így a férfi. Extrában a borzasztó hangsúlyozás. 

Ha ezen túllépett a látogató, megdöbbent, az ETO kispadja egykori nagy hősökkel teli. Babati Benjámin, Priskin Tamás, Bacsa Patrik, és Kovács István, odaát sehol Stieber Zoltán és Németh Krisztián. Ja és Zsóri Dániel. Szegényt a Puskás-díj óta többet dobálták, mint a DHL futár a csomagokat!

Szokásosnál szolidabb hazai keménymag, hiába a három meccses sikertelenség súlyosan visszafogó tényező! Bognár úr és Futács úr kedvetlenül küszködött, előbbi szerintem csúnyán megbánta a ciprusi kitérőt, Pakson babául érezte magát, mint ahogyan apuka is. A sportolók a világ 3. legunalmasabb első 30 percét hozták, több labdát adtak el, mint a sarki kínai boltos! Egy MTK-s kapura lövés csúfos bedobással zárult, ennyit a minőségről. Döbbenet a meccsen, a csávolyi tökmag Kínából és Ukrajnából származik! Hát nincs ennek a földnek annyi ereje, hogy magyar embernek magyar tökmagot?

Kovács Mátyás, a hazai szorgos rúgott egy csini gólt, aztán persze, mint a legaktívabbat okosan lecserélték. Még egy pár ilyen döntéssel végképp reményvesztésbe tolta Bognár edző csapatát, fia élete egyik leggyöngébb játékával erre még rásegített! Tímár Krisztián váltása prímán bejött, Kovács, Priskin csúnyán összekavarta az amúgy is téblábló MTK védelmét, a kékek szerencséje, hogy:

-lejárt a 90 perc, a végén az ETO-sok rendre ügyetlenkedtek.

A meccshez még izgalmat Casillas és Puyol twitterezése adott, ennek vajmi kevés a sportértéke.

Döntetlennel mentek haza az MTK és az ETO beosztottjai.

 

Kapcsolódó cikkek