Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Eddig elég jól néz ki a magyar labdarúgó válogatott gimnasztikázása a Nemzetek Ligájában!

Három meccs, négy pont, királyság! A sorsolás után a legrosszabb tréfa elsült: ebből a csoportból bármilyen jó eredményt akkor présel ki a nemzeti csapat, ha a három ellenfél visszalép! Mert hát elég nagy márkás névvel sorsolták össze az „A” divízióba Magyarországot! Most nem is annyira a régmúlt dicsőségét emlegetve, inkább a közelmúlt eseményeit összevetve. Az van, hogy a tavalyi Eb két döntőse itt, pluszban, cseppet sem könnyítésként a német! Ha csak ezt nézzük, pokoli a sorsolás, ám a valóvilág kicsit más. 

Az angol válogatott kísérleti szakaszban, jól látszik, ezt a rész rádobták a Nemzetek Ligájára, ők már Katarban, a vb-n biztos fellépők, meg különben is mindig erősek. Kivéve ezt a sorozatot, mert kikaptak a magyaroktól, szenvednek, nincs nagy reménységük, aztán lehet, csak a pokolba kívánják ezt a szakkönyvek által csak „barátságos meccs” jelzővel aggatott sérülés zónát!

Az olaszok is szenvednek, minimális különbséggel, nagy reszketve, hálát adva Donnarummának Cesenában győztesen mászhattak le a pályáról, egyetlen sikerüket összehozva. Nagy a baj, Mancininek nincs nagy elképzelése a hogyanról, amúgy nekik mindegy is, hiszen offolták magukat a vb mezőnyből, bőven elég a krízis.  Eddig semmi nem állt össze, és hát tényleg nagy gáz, ha a kapus húzza ki a csávából a többieket.

A németek is keresik magukat, nekik mentségként ott a megtörhetetlen hitük, akaratuk, elszántságuk, ezt Gary Lineker szakszerűen megformázta a történelemnek. Kicsit már nem érvényes, néha él!

Szóval klassz ahogyan mozog a magyar csapat az „A” divízió 3. csoportjában, mindenből egy részt elhozva. Csúcsérzést hozó siker az angol ellen, kissé bánatos vereség olaszban, majd egy gyorstüzelő döntetlen a némettel. Nem rossz!

Most nem szívózásból, csak jelzésértékkel, valamit muszáj kezdeni a jövővel! Ámul a világ, hogy Musiala 17 évesen kezdő a DFB 11-ben, Camavinga 19 évesen BL győztes, naná, ott a francia válogatottnál. Mindenhol törődnek a jövővel, csak itthon nem. Vagy legalább is nem annyira. Pedig találni tehetséget, engedni kellene őket, nem alamizsna pár percre bevetni őket, a köznépet elhallgattatva! Régóta ez meg, nincs előrenézés, a jelen felzabálja azt! Nem perspektíva, hogy Rossi szemvérzésig erőlteti a befuccsolt embereit, minden csapatrészben találni egy ilyet. Az meg olcsó duma, hogy nincs jobb náluk!

Ez a Nemzetek Ligája bőven adna lehetőséget kísérletezni, csak már menjen, akinek mennie kell! 

Kapcsolódó cikkek