Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Még az is lehet, kitelt a hét bő esztendő? Úgy fest, hogy a katari pénzes zacskók megunták, hogy éppen nem mennek semmire a gennyesre megfizetett szerencselovagok. A Paris-Saint Germain idén az alapszolgáltatásnak tartott három hazai trófeából kettőt csúful elvesztett, a bajnoki címet meg már korábban olyan előnnyel hozta, hogy a mögötte állók csak nézték a széles hátát. Szóval azt akkor veszíthették volna el, ha kizárják őket a francia bajnokságból.

A Bajnokok Ligájában meg semmi extra, csak a szokásos. A legfontosabb meccsükön rendre betojt nyulakká változnak, idén állításuk szerint bírói csalás vezette ki őket, miközben azok csak az előírt szabályt alkalmazták. Erre unt rá a gazda, a semmire dobálja ki a pénzt, miközben a brazil legények az öltözőben bandáznak, szórakoznak, mutatványoskodnak, röhejesen ripacskodnak. A fejesek erőlködnek, a játékosok meg halálosan elégedettek.

Egy számukra elég sima bajnokságban fürdőznek, nincs kemény meló, ha kell kicsit, megrázzák magukat a fontos métára, ám nulla felelősség, minimális feszkó. Az edzők jönnek, aztán évente dobálják el őket. Persze mind nagy reménnyel érkezik, zseniális a portfóliója, erősek, izgatottak, boldogságot éreznek, alkothatnak, hiszen mégis csak Neymarral, Cavanival, Di Mariával dolgozhatnak. Ettől totál kész lesznek, aztán később, amikor látják, hogy abszolút nem veszik őket emberszámba, sőt kinevetik őket, már minden hiába.

A BL-bukta után készülhetnek új céghez, biztosan kiteszik őket, a beosztott pléjerek vidáman kacarászva elmennek egy kicsit Moet& Chandon-ot locsolgatni valami puccos monacói kupiba, különben marad minden a régiben! Erre a szörnyű labdarúgószezonra még ráfröccsent a férfi kézilabdázók égése. Egy hozzájuk képest sovány kis lengyel csapattól kaptak idegenben egy tízest, hiába szenvedték fel magukat döntetlenre hazai csarnokban, a legjobban megfizetett, messze leghíresebb embereik csúnyán cserbenhagyták őket. Kiesés!

A kudarc-sorozásból lett pont elege a benzinkutasoknak, a jövőben szerényebbre veszik az apanázst, sőt, még azt is belengették, hogy a kötelezettségek után offolják magukat Párizsból.

Fogadjunk a nagymenők a rezsicsökkentés után gyorsan elpucolnak a klubtól!

Kapcsolódó cikkek