Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Enyhén félősnek indult az angliai kirándulás, később erős, magabiztos teljesítmény, a végére pedig az ellenfél irányába vetődő szánalommal teli sajnálkozás. Közben magyar szupermágia!

Az szinte biztos, Európa boldogan nyerít a megalázó végeredmény láttán, ez az igazi Brexit a Nemzetek Ligájából. Senki nem gondolta, hogy a jóval szerényebb játékerőre jelölt magyar válogatott wimbledoni teniszpálya simaságú győzelmet arat az Eb-második, világbajnok, meg még egy csomó csecsebecse cím tulajdonosa, a büszke Anglia legjobb játékosai felett!

A korábbi forduló nyűgjei miatt – egy rúgott gól, az is büntetőből –, Southgate nem a legjobb formában várta a meccset. Az még hagyján, hogy az egykori remek játékos meglehetősen nyúzott a mostani borzalmas, vállalhatatlan NL-sorozat miatt, az viszont súlyosan megdöbbentő, hogy az egyébként fényesebbnél-fényesebb csapatokban virító emberei totálisan magára hagyták!

Már az is csodaszámba ment, ahogyan Sallai a sziklakeménységű védők között gólt szerzett, a folytatás pedig maga az álom! A vergődő hazaiak a végére teljesen összeroppantak, miközben a magyar csapat hatalmas erőre kapott, rég nem látott pontos passzok, zseniális megoldások, leheletfinom csippentések, gyönyör!

Pár nappal ezelőtt Southgate azt mondta, ameddig lehet kapitány marad! A 4-0-ás égés után a közhangulat úgy tartja, jobb, ha bemegy a szövetségbe, megállapodik a felmondásról, bánatpénzről, és kilép a válogatottból!

Egyszerűen pazarul játszott a magyar válogatott, nem holmi szerencsés gólokat intonálva, pompás, tudatos támadások végén hitelesen lezárta akcióit! Az 1928-as skótoktól elszenvedett 5-1-es szégyenre súlyosan rávert ez a 4-0-a, a szigetországban megdöbbentek, a wolwerhamptoni közönség a meccs közben csúfolkodva kórusban kérdezte a kapitányt, egyáltalán tudja-e, hogy mit csinál?

Az angolok minden egyes labdarúgással kapcsolatos kudarcát roppant szívélyesen, mondhatni, csupa nagybetűvel kiemelő német sajtó Sallairól, a Freiburg sztárjáról rajongott, egyebek között megemlítve, a fürge támadó milyen magabiztosan rúgta góljait.

Nagy csodálat a magyar védelem stabil jelenléte mellett Szalai Ádám cselszólója, hiszen utoljára az édesapja látta őt így trükközni, a családi házuk kertjében! Ádám Martin őszintén bemutatta, miért a legkeményebb támadó a magyar ligában! Félelmet nem ismerve harcolt, a brutál erős angol védők lepattantak róla, okosan osztogatott, nagyszerűen látott a pályán, két gólban nagy részt vállalva.

A harmadiknál pedig ő volt a kezdő osztó!

Kapcsolódó cikkek