Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Izland-Anglia, szombat 18:00

Harry Kane 1,76

A válogatott elsőszámú gólvágója nem idén futotta élete szezonját, sőt… A koronavírus miatti szünet azonban jól jött neki, felépült sérüléséből és visszatért a Tottenham kezdőjébe, így nem lehet kérdés, hogy ő lesz Southgate elsőszámú választása a kilences posztra. Sterling és Sancho között alighanem jó pár remek labdát kaphat a kőkemény izlandi védőfalban, egy Premier League-csatárnak pedig ilyen körülmények között sem lehetnek gondjai a befejezéssel!

Tammy Abraham 2,02

A Chelsea fiatal gólvágója megmutatta mitől döglik a légy: a szezon elején nagyon bekezdett a londoni csapatnál, futószalagon szállította a gólokat, majd elfáradt. 2020 eleje már nem róla szólt, a Chelsea azonban így is kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába, Abraham pedig két riválist is kapott Werner és Havertz személyében. Csereként beállva bevehet az északiak kapuját.

Raheem Sterling 2,16

A Manchester City szélsőjének semmi nem jött össze a Lyon elleni BL-mérkőzésen, szokatlanul tudása alatt teljesített, a pihenő után viszont új erőre kaphat. Nem kérdés, hogy helye van a vendéggárda kezdőjében, számít a góljaira Southgate mester. Sanchoval karöltve nagyon erős szélsőpárost alkotnak, talán csak a németek Gnabry-Sané duója veszi fel velük a versenyt Európában.

Mason Greenwood 2,30

Az utánpótlás pedig már a küszöbön áll: a Manchester United szupertehetsége, Mason Greenwood ihletett formában tért vissza a koronavírus miatti kényszerszünetről, góljaival és gólpasszaival pedig bejátszotta magát a Vörös Ördögök kezdőjébe. A válogatottnál erősebb konkurenciája akadt, a kapitány viszont minden bizonnyal kísérletezni fog, így legalább fél órát biztosan kap az ifjú titán.

Jadon Sancho 2,70

A Dortmund legjobb játékosa volt a 2019-2020-as szezonban, góljaival és gólpasszaival csak Lionel Messi tudta felvenni a versenyt, nem csoda, hogy a Manchester United mindenképpen visszacsábítaná a szigetországba. Nem tudni, mi lesz az átigazolási drámából, a válogatottban viszont kezdő lehet, amit góllal, de minimum gólpasszokkal hálálna meg.

Kapcsolódó cikkek