Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Andorra – Lettország

A D Liga 1. csoportjában két nyeretlen együttes összecsapásán mindkét fél az első sikeréért és a szebb zárásért léphet pályára, ami az eddig látottak alapján egy kiegyenlített párharc lehet.
Tipp: Döntetlen
 

Málta – Feröer-szigetek

A D Liga 1. csoportjában jön egy „minirangadó”, mert bár valószínűleg idehaza senkit nem fog érdekelni, de a tét hatalmas lesz mindkét fél számára. A „Landsliðið” hárompontos előnyben utazhat el Ta' Qaliba, hogy összemérje erejét a „sólymokkal”, akiket északon 3-2 arányban legyőztek. Ha a máltaiak nyernek, akkor csak extrém esetben nem jutnak fel, ami szenzációs siker lenne számukra. Ha a feröerik nem kapnak ki, akkor ők lesznek a következő kiírásban C Ligások.
Tipp: Döntetlen
 

Horvátország – Portugália

Az A Liga 3. csoportjában a „kockásoknak” legalább annyi pontot kell gyűjteni odahaza, mint a négyes másik párosításában a svédek idegenben. Az egymás elleni nekik kedvez, akárcsak a gólarány, odahaza pedig egy pontra akár még jók is lehetnek a már teljesen tét nélkül játszó „luzitánok” ellen.
Tipp: Döntetlen
 

Franciaország – Svédország

Az A Liga 3. csoportjának másik összecsapásán, a „Blågult” kedvezőtlen helyzetben utazik Párizsba, ahol pontra, de inkább pontokra lenne szüksége a kiesés elkerülése érdekében. A „gallok” a portugáliai győzelem után már biztosították a helyüket a négyesdöntőben, így nekik ez a mérkőzés nem fog tétére menni.
Tipp: Francia győzelem
 

Montenegró – Ciprus

A C Liga 1. csoportjában a hazai környezetben lévő „bátor sólymok” azzal a tudattal lépnek pályára, hogy ha nyernek, akkor összejött a feljutás. A „szigetlakók” egy pontoslemaradásban vannak a bennmaradó helytől, így nekik sem mindegy a mérkőzés eredménye, de ahogy mondani szokás, ha eddig nem tettek érte, akkor azt nem most kell elkezdeni.
Tipp: Montenegró győzelem
 

Luxemburg – Azerbajdzsán

A C Liga 1. csoportjának másik összecsapásán, a „vörös oroszlánok” győzelmi kényszerben és reménykedve kell kifussanak a Josy Barthel Stadion gyepére, mert a három pont sem biztosíték arra, hogy feljuthatnak, mert függenek a másik mérkőzés eredményétől. A „Milli” becenévre hallgató azeriek ezzel szemben jó helyzetben vannak, de nekik sem mindegy a másik összecsapás eredménye, mert ha ott Montenegró nyer, akkor ők biztosan megtartják a ligatagságukat Ciprus kárára.
Tipp: Luxemburg győzelem
 

Gibraltár – Liechtenstein

A D Liga 2. csoportjában három fordulót követően a „Los Llanis” hét pontjával vezeti a tabellát és a feljutás küszöbén áll. Ahhoz, hogy ne ők ünnepelhessék ezt a történelmi sikert, ahhoz a „kék-vörösek” győzelme kellene, de miután az odavágón is nyertek a gibraltáriak, így most is ők lesznek a favoritok.
Tipp: Gibraltár győzelem
 

Svájc – Ukrajna

Az A Liga 4. csoportjában a „Vöröskeresztesek” csak abban az esetben maradnak a legfelső szint tagjai, ha nyernek. Az eredmény sem mindegy, mert egygólos különbség esetén csak az 1-0 és a 2-1 játszik, ha ennél több találat születik a meccsen, akkor az már a „sárga-kékek” bennmaradását eredményezi.
Tipp: Döntetlen

Spanyolország – Németország

Az A Liga 4. csoportjában jön a nap rangadója, ahol a „La Roja” győzelmi kényszerben fogadja a „Nationalelf”-et. Az egy pontos lemaradásuk azt is jelenti, hogy a vendég németeknek egyetlen pont is elegendő a négyesdöntő kiharcolásához.
Tipp: Döntetlen

Kapcsolódó cikkek