Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Csőstül jön a baj, ami Neymar Juniort illeti. A támadó megsérült még tavasszal, visszatérése óta pedig nem volt jó megmozdulása, íme a „bűnlajstrom”:

–        Megütött egy szurkolót a Francia Kupa döntőjében.

–        Draxlerrel egymásnak mentek az öltözőben.

–        Rihannával bulizott díjátadó helyett.

–        Nemi erőszakkal vádolják.

–        Elvették tőle a csapatkapitányi karszalagot.

–        Sérülés miatt ki kell hagynia a Copa América-t.

Természetesen sajnáljuk Neymart, hiszen egy bírósági idézést, vagy sérülést senkinek nem kívánnánk, ám hozzá kell tenni, jócskán elszaladt vele a ló.

Futballista helyett celeb lett, másról sem cikkeznek az újságok, csak hogy kivel bulizott, milyen balhét csinált, vagy hogy mennyit akar keresni ha eligazol. Talán a sérülés segít abban, hogy kicsit leszálljon a földre, mert már kezd sok lenni a jóból.

A válogatottbeli csapattársai mindenesetre kiálltak a legnagyobb brazil sztár mellett a bírósági ügy kapcsán. Fernandinho az alábbiakat mondta.

„Nagyon meglepett és elszomorított mikor hallottam. Remélem, minél előbb tisztázni fogják a nevét. Én úgy gondolom, hogy soha nem tett ilyet és ártatlan. A csapat és a játékosok teljes mellszélességgel kiállnak mellette és támogatják, rám is bármikor számíthat.

Az ügyet elég érdekesnek tartom, ugyanis 15 nap telt el aközött, hogy a nő visszatért Brazíliába, illetve hogy feljelentést tett a rendőrségen…”

Lucas Paqueta szerint óvatosabbnak kell lenniük.

„Ismerjük Neymart és tudjuk, hogy egy jó ember. De óvatosabbnak kell lennie a közösségi médiában. Nem csak neki, mindannyiunknak. A családom annak idején megtanított, hogy hogyan használjam, most pedig a feleségem segít sokszor.”

Lehet Neymarnak is egy asszony kellene?! Nem vagyok benne biztos…

Brazíliának viszont a Copa América trófeára fáj a foga, még a legnagyobb sztárja nélkül is!

Kapcsolódó cikkek