Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A norvég kupa negyeddöntői közül kettő maradt vissza, ahol mindegyik csapatnak nagy esély nyílik akár a döntőbe jutásra is hosszabb távon nézve a lehetőségeiket.


 

 

Tromsø IL – Lillestrøm SK

Két egymást remekül ismerő csapat, két egymás remekül ismerő edzővel a kispadon, ez lehetne a jellemzése ennek a rangadónak, amit az Alfheim Stadion közönsége előtt rendeznek, s ahol Gaute Helstrup áll rosszabbul a két szakember összevetésében, de a hazai pálya előnyében joggal bízhatnak az előző naptári év két döntetlenje után. A hazaiak 2016-ban jártak utoljára ilyen magasságokban, s akkor nem sikerült továbbjutni, de előtt viszont döntőig mentek, a vendégek viszont az előző idényben is voltak a nyolc közt, de akkor nem Geir Bakke legénysége örülhetett, most viszont reménykedhetnek abban, hogy ez a párosítás kedvező számukra az elmúlt évek alapján.

 

SK Brann – Sandefjord Fotball

Nagyon kedvezően alakult a sorsolás az élvonal újonca számára, s ennek is okán Eirik Horneland tanítványai áttörték azt a bizonyos üvegplafont, ami az előző négy alkalommal megállította őket, s már a nyolc közé jutás is nagy szó náluk az elmúlt időszak alapján. Azonban a Bergen Stadion publikuma többet remél, hiszen az a rivális érkezik vendégségbe, amely z előző tíz egymás elleni során csak három döntetlennek örülhetett, és miután az előző idény utolsó utáni pillanatában tudta csak élvonalbeli tagságát megőrizni Hans Erik Ödegaard alakulata, így aligha nevezhetőek esélyesebbnek idegenben.

Kapcsolódó cikkek