Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A norvég kupa első körében szerdán két alsóbb ligás rangadót is rendeznek, ahol jelenlegi és korábbi riválisok mérkőzhetnek megy egymással. 


 

 

IL Brodd – FK Vidar

A harmadosztály 3 csoportjában hat kört követően egyaránt 12 pont szerepel mindkét csapat neve mellett, ráadásul minkét együttes Stavanger városában székel, egymástól alig néhány kilométeres távolságban. Az előző két idényben egyaránt a most hazai pályán szereplő Ali Kilinc alakulata szerepelt jobban a bajnokságban, s a Midjord idrettspark közönsége előtt jobb is a mérlegük a nagy riválissal szemben. Azonban Björnar Holmvik fiai nagyon jó formában vannak a szezon legeleji botlások után négy győzelem zsinórban a mérlegük, ami okot adhat ara, hogy bízzanak önmagukban. Papíron odahaza az évek óta stabilabb teljesítményt nyújtó együttes tűnik esélyesnek, de ez egy gólgazdag párharc, amiben minden benne van, hogy kiszakad az a bizonyos gólzsák.

 

FK Mjölner – Harstad IL

Az előző idényben még egyazon csoportban szerepeltek a negyedik vonalban, idén viszont ez lesz az egyetlen csatájuk a szezon során. Ennek ellenére a Sommerseth Aréna publikuma nagyon várja már, hogy a szomszédvári csatát megvívják Jan-Tore Bakli tanítványai és a vendégségbe érkező az ötödik ligában szászázalékos mutatóval álló Rune André Olsen legénysége. Ez a két csapat már a kupában is összefutott az elmúlt években, s mindkét alkalommal vendég siker született, bár az előző idényben oda-vissza nyert a mostani pályaválasztó, ami alapján joggal hihetjük őket ezúttal is esélyesebbnek.

Kapcsolódó cikkek