Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A dán másodosztály alsóházi küzdelmei az utolsó fordulóban még kérdéses mely csat lesz a kieső, bár az esélyek elég egyoldalúak.


 

 

Hillerød Fodbold – Hobro IK

Hazai pályán a legjobb mérleggel bír a kiesés elleni küzdelemben érdekelt csaptok mezőnyében az újonc, amely most még javíthat is ezen a mutatón. Christian Lönstrup legénysége főleg a Bauhuas Aréna közönsége előtt begyűjtött pontoknak köszönhetően biztosította be a tagságát a következő idényre is, s most még egy szép búcsú lehetősége is fenn áll. Ugyanis a vendégségbe érkező Martin Thomsen alakulata még minimum egy pontot be kell gyűjtsön ezen a találkozón, hogy kiharcolja a bennmaradást, ami akár görcsössé is teheti a vendégeket, bár az utóbbi időben remekelnek az otthonuktól távol is. A gólokban azonban bátran lehet bízni, mert mindkét fél szeret lőni és kapni is szép számban.

 

HB Køge – Fremad Amager

Legutóbbi idegenben nyert egy mérkőzést Daniel Agger csapata, amivel nagy szívességet tettek a mostani riválisnak, ám ahhoz, hogy a vendégek reményei továbbra se vesszenek el, most hazai pályán a szezon utolsó összecsapásán a Capelli Sport Stadion közönsége előtt, ki kellene kapjon a korábbi kiváló válogatott hátvéd által irányított együttes. Ugyanis a vendégségbe érkező Carit Falch fiai csak akkor hihetnek a bennmaradásukban, ha most három ponttal gazdagodnak, amire a formájuk predesztinálja is őket – az előző négy meccsen tíz pont –, viszont komoly különbséggel kellene nyerni a csodatételhez, s közben az előbb említett páharcban is nagy arányú hazai siker kellene.

Kapcsolódó cikkek