Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Nem volt rossz ez az olaszok elleni, csak nem ez a jó!  Főként a magyar szövetségi kapitány értékelése vereti a csúcs kategóriát! Marco Rossi azt állította, egész pofás kis meccs alakult ki, és senki el ne felejtse, ez az olasz válogatott az aktuális Európa-bajnok.

Grande, kezdjük az alapnál, azt mondja:

  1. július 11. 21 óra, Eb-döntő, Anglia ellen, Wembley Stadion, London:

DONNARUMMA- Di Lorenzo, Chiellini, Emerson, Bonucci, Verratti, Jorginho, Chiesa, BARELLA, Insigne, Immobile cserében: Belalli, CRISTANTE, BELOTTI, LOCATELLI

  1. június 7. 20:45, Nemzetek Ligája, Magyarország ellen, Dino Manuzzi, Cesena:

DONNARUMMA- Mancini, Calabria, Bastoni, Spinazzola, BARELLA, Pellegrini, CRISTANTE, Raspadori, Politano, Gnonto, cserében: LOCATELLI, BELOTTI

Cserék nélkül három közös lovag, cserékkel öt! Ezt azért nehéz ugyanannak a csapatnak nevezni, mint amelyik az angolok ellen győzött! Ennyi erővel még az is belefért volna a tuti megmondásba, hogy ez tulajdonképpen egy vb-győztes csapat is, lévén legutóbb 2006-ban világbajnokként tért haza! A többi, korábbi scudettót már egyenesen nagyképű lezserség lenne felhozni, annyira sokat kell lapozni a sportlexikonban. Szóval nem ezen múlott a nettó 2, bruttó 3 gólos hazai siker.

Inkább azon, miért tartott három másodpercig egy magyar labdakihozatal, majd egyből jöhettek az olaszok. Pedig aztán Mancini kapitány sem a legaranyosabb lapra írta a kedd esti történelmet, önpusztító magyar hozzájárulással, a védekezés Disney World-jével segítve a kékeket a sikerhez.

Ha Donnarumma, ez a Milánóból kiutált, egyébként csak 23 éves colos kapus nem ilyen jó, mert vastagon hozta németek és az argentinok elleni kiemelkedő formáját, lehetne nagyban mosolyogni, és azzal fenekedni, hogy nicsak, a magyar nemzeti tizenegy legyőzte az Eb-címvédőt!

Pár eset szépen kiviláglott, most már biztos, hogy Szalai Attila élete legjobb döntéseként elfogadta egy török csapat ajánlatát. Ezzel úgy tűnik, felért a csúcsra, és hiába kotyogja rendületlenül a fizetett brigád, hogy most éppen öt Premier League-csapat hívná a balbekket, erről szó sem lehet. Csak álom. Oda biztos nem kell ilyen teljesítmény után.

És hát be kell vallani, Szoboszlai Dominik sem vezére a válogatottnak. Oké, ha odaér valami jó kis szabadrúgásra, potya szögletre, abból kialakulhat akár veszélyhelyzet, ám mezőnyben az egy támadás kezdeménynél az öt passz csak hátra.

Nem bíztat nagy jövővel…

Kapcsolódó cikkek