Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Tulajdonképpen nem is szólhat a világ másról, mit az Eb-ről, úgy meg aztán totál fősodor, hogy a magyar legények megkopasztották a gall kakast! A kontinensviadal lázában ég a közösség, sőt talán még a világ túlfele is! Azért ettől a tornától függetlenül is olvasni olyan történetet, ami nagyon sok meglepetéssel szolgálhat!

Julian Nagelsmann müncheni érkezésével úgy fest, egy új éra kezdődik. Sok játékos elhúz a Bayerntől, és persze az edző stáb is átalakul. Mivel az új góré, Oliver Kahn nem tartóztatta, Miroslav Klose kilépett a bajor csapattól. Ami még ennél is nagyobb esemény, Hermann Gerlandnak is megköszönték a munkát.

A „Tigris” becenevű férfi hosszú évek óta láthatatlanul dolgozott a rekordbajnok játékosaival. Gerland játékosként 18 éves korától 12 éven át pörgött a Bochum csapatában, majd kiállva a játékből, edzősködésre adta a fejét. Majdnem trenírozta Bódog Tamást, aztán az Ulm után a bajorok megneszelték, hogy ez a Tigris aránylag jól kiszimatol sok értékes focistát. Többek között pár Dárdai gyereket is szerettet volna a Bayernhez csábítani, nem sikerült. Cserébe 12 éven át az első csapatnál tette dolgát, bőven látott sok mindent, részese volt rengeteg sikernek, bukásnak. Főedzők jöttek mentek mellette, mígnem 2021-ben neki is kitelt a sarzsi.

A búcsú után elővették az új őrületben, podcastban faggatják a múlt idő nagy szemtanúját. Itt Hermann Gerland azt mesélte, annyira jó játékosnak tartotta Sammy Kuffourt, amennyire nem akarták Rummeniggéék megvenni. Hiába kérlelte a fejeseket, azok nem engedtek! Már ott tartott az ügy, hogy Gerland kölcsönt akart felvenni, csak legyen Bayernes Kuffour! Végül csak győzött, a ghánai férfi hatszoros német bajnok, BL-győztes alapembere volt a kor legjobb csapatánál.  Gerland együtt dolgozott Pep Guardiolával, aki bevallotta neki, nem szeretne hetedik alkalommal is egy hótt unalmas Werder Bremen ellen felkészülni, más kihívást keresett, nem izgatta a Bundesliga. Az más kérdés, hogy nem is nagyon tartóztatták, nem nyert nagy kupát, a német bajnokság meg alapként kezelendő Münchenben.

Hermann Gerland nélkül nem is Bayern a Bayern!

Kapcsolódó cikkek