Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Nagyon komoly wirr-warr és hangos fegyvercsattogás hallatszott a berlini Hertha háza tájáról az eltelt pár napban. Dárda Pál edző a sorozatos égés miatt hangosan kiszólt a klubházból, páran enyhe magyarázatnak vették, néhányan hisztit, duzzogást láttak bele. Az erős nyilatkozatból lett is nagy durrogás, a német újságírók – mert ott lehet – határozottan felkérdezték a Hertha főnökét.

Fredi Bobicra ráborították Dárdai Pál kirohanását, erre ő is erőből, igaz visszafogottan beszólt, ilyen többet senki sem tehet, Pálnak kár volt így emberkednie, nincs edzőkérdés. A helyzetet súlyosbította, a Hertha pénzes emberének felszólalása, nem az edző mellett!

Aztán a hét közepés bedurrant a hírek közé, hogy Bobic vagy valamelyik fullajtára megkereste Edin Terzicet, aki kis híján csudát tett Dortmundban, ha úgy adná az élet jöhetne, ám a mágikus erő sok helyre kívánkozik, Berlinbe cseppet sem!

Nyilván ez nem kellemes üzenet egy edzőnek, felfokozott idegállapotot jelent, Dárdai Pál is ebben forgolódott. A Greuther Fürth elleni bajnokin is elég görcsösen játszott a Hertha, pedig hazai pálya, meg az előző forduló győzelme komoly önbizalmat táplálhatott, cserébe semmi nem jött át, nyomták egymást a játékosok, különösebb eredmény nélkül. Pár kép a pálya szélén feszülő Dárdai Pálról, gólt kaptak, összeomlás, majd a feltámadás, végül berlini győzelem. Fontos tétel, Dárdai Márton nagyon kecsesen, főként pontosan ívelt egy szögletet, abból lett iksz, később jött a nyertes gól.

Már majdnem vége a meccsnek, aztán egy kemény szcéna a kispadtól! Dárdai Pál éppen csak nem küldte földre a játékvezetőt, elég szépen mondta neki. Vöröslő fejjel, kidagadt nyaki érrel osztotta a sípost, de olyan rohammal, ketten sem bírták lefogni. Aztán leült a kispadra, majd egyújabb kitörés, ekkor már a régi pajti, Arne Friedrich alvezető is beállt a nyugtatók közé, keményen birkózott, nehogy Dárdai Pált elzavarják a pályáról, egy súlyos eltiltást a nyakába sózva. Vibráló, nehezen kezelhető jelenet!

A Hertha Berlinben korábban is szólt egyet egy magyar tréner, abból is nagy szenzáció kerekedett, úgy tűnik magyarként ott jobb óvatosan beszélni!

Kapcsolódó cikkek