Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A norvég másodosztály 15. fordulójában hétfőn öt mérkőzésen mérik össze erejüket a felek.


 

 

IK Start – Sandnes Ulf

A tabella nyolcadik helyén találjuk Sindre Tjelmeland legénységét, akik igencsak hullámzó szezont produkálnak idén. Ez főleg hazai pályán ütközik ki negatív értelemben, ugyanis a Sør Aréna közönsége előtt a legutóbbi három alkalommal gólt sem tudtak szerezni és most, hogy egy a feljutást célba vevő rivális érkezik vendégségbe ismét nehéz percek várhatnak a kilátogatókra. A harmadik legjobb mérleggel rendelkezik idegenben Bjarne Berntsen csapata, akik hét meccsükből ötöt megnyertek az otthonuktól távol és ezúttal is három pont reményében utaznak el a kristiansandi túrára.

 

Åsane Fotball– Skeid Fotball

Három nyeretlen meccs után kulcsfontosságú találkozó vár Morten Rössland tanítványaira, ugyanis a tizennégy pontos bergeni gárda hazaipályán fogadhatja az egyik kiesőjelöltet, akik ellen kötelező lenne behúzni a három pontot, s ezzel tovább erősíteni a bennmaradási reményeiket. A Gard Holme irányította fővárosi alakulatnak eddig csupán hat pontot sikerült összegyűjtenie, ezzel pedig azon trió tagjai, akik a kiesőhelyeket és az osztályozós pozíciót megoszthatják egymás közt a folytatásban is. Idegenben nulla pont két lőtt góllal nem épp biztató mutató, cserébe a hazaiak reményeit tovább táplálja.

 

Grorud IL – Mjøndalen IF

A még mindig nyeretlen oslói gárda egy szintén pocsék formában lévő együttest fogad hazai környezetben, ami az egy pont reményét felcsillantja Johan Gjönnes Nilsen fiai előtt, akiknek most az is nagy siker lenne, hiszen az utolsó három helyen nagyon szoros a csata az osztályozós helyért. A vendégségbe érkező Vegard Hansen egylete a legutóbbi körben már elért egy döntetlent, ami talán előszele a negatív széria lezárásának, ugyanis előtte öt vereséget tudtak csak felmutatni. Most három pontért utaznak a fővárosba, ami még a rossz formájuk ellenére is kötelező lenne, ha valóban vissza akarnak jutni egy éven belül az élvonalba.

 

Bryne FK – Fredrikstad FK

Fontos győzelmet aratott az előző fordulóban Ole Kevin Knappen legénysége, akik a három pont begyűjtésével hét pontosra növelték előnyüket az osztályozós és a kieső helyen lévőkkel szemben. Most ismét hazai környezetben léphetnek pályára, ahol az ellenfél az a gárda lesz, amely ellen tizennégy összecsapás alatt, mindössze két alkalommal sikerült nyerniük. A pocsék mérlegben Björn Johansen négy sikerrel van benne, mert a vendégek edzője eddig még nem bukott pontot ebben a párosításban. Csapata számára nagyon fontos lenne a győzelem, hiszen hét bajnoki óta nem tudtak nyerni, még ha a legutóbbi négy esetben egy pontra futotta is az erejükből.

 

Raufoss IL – SK Brann

Öt egymást követő mérkőzésen aratott győzelem után most jön az eddigi legnehezebb feladat Christian Johnsen fiai számára, ugyanis a Nammo Stadion vendége ezúttal a még mindig veretlen listavezető lesz, márpedig Eirik Horneland együttese eddig minden idegenbeli találkozóját megnyerte, így most ezen az összecsapáson valamely félnek meg fog szakadni a jó sorozata. Miután a két félnek még nincs közös múltja, mert korábban sosem találkoztak, így ez a történelmi találkozó még inkább felértékelődik, s joggal bizakodhatunk abban, hogy sok gólos derbi lesz ez, ahol mindkét gárda képes lesz betalálni.

Kapcsolódó cikkek