Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Újabb norvég másodosztályú forduló, amely során ezúttal a hétfői program öt találkozója került górcső alá.


 

 

KFUM Oslo – IK Start

Az álmodozás után a megvalósítás terén is elkezdett Jørgen Isnes alakulata valamit mutatni, mert a fővárosiak a hétközben nyertek, ezzel pedig a negyedik helyről várhatják a folytatást. Az odahaza három egymás követő sikerrel igencsak jó helyzetbe kerülő hazaiakra most egy kemény feladat vár, mert Sindre Tjelmeland legénysége egy elbukott rangadó után az egész biztató idegenbeli formájába kapaszkodva legalább egy pontért utazik el erre az összecsapásra. A két csapat eddigi öt találkozójából csak egyszer nyertek az oslóiak, de az épp legutóbb volt, most pedig kinéz nekik a második is akár.

 

Sogndal Fotball – Grorud IL

Újabb otthon elhullajtott pontok után most itt a következő hazai pályán megvívandó csata Tore André Flo fiai számára, akiknek ezúttal nem férne bele a hiba, hiszen már így is kicsúsztak a rájátszást jelentő helyekről. A vendégségbe érkező fővárosiak a liga egyetlen még nyeretlen csapata, bár az is igaz, hogy Johan Gjönnes Nilsen együttese idegenben négyszer is szerzett pontot a hét fellépése alatt és a sok gólos találkozók jól jellemzik őket, ha elhagyják a saját környezet kínálta előnyöket.

 

Fredrikstad FK – Kongsvinger IL

Hat bajnoki óta képtelen nyerni Björn Johansen csapata, akinek ráadásul most egy olyan ellenféllel kell szembenézni, akiket hazai környezetben még egyszer sem sikerült megverniük. Ugyan a közös múlt nem épp a legfrissebb eredményeket takarja és akkor még nem is Eirik Maeland ült a vendégek kispadján, de az újonc jó eséllyel egy ponttal is meg lenne elégedve idegenben, ugyanis a legutóbbi négy bajnokijukból háromszor is megosztoztak a pontokon az aktuális ellenféllel és most is ebben reménykednek.

 

Mjøndalen IF – Åsane Fotball

A nyolc meccses veretlen rajt után zsinórban öt vereség következett, de ezúttal már nagyon forrósodik a talaj Vegard Hansen alatt A tizenhat éve kispadon lévő edzőnek az azonnali visszajutás lenne a feladata, ami egyre jobban távolodik, viszont Morten Rössland tanítványai ellen lehet remény, hiszen a vendégek az előző körben odahaza kaptak ki három góllal és kezdenek egyre rosszabbul festeni a pályán a megannyi hiányzó okán. A hazai siker most már muszáj megjöjjön, mert az kell, hogy az erőviszonyok valóban beigazolódjanak.

 

Skeid Fotball – Bryne FK

Bajnoki címmel a tarsolyban kezdte meg a szezont a fővárosi alakulat, ám Gard Holme fiai egyelőre nem tudták megugrani a másodosztály szintjét és mindössze hat pontot gyűjtve azon három csapat közt találjuk őket a tabella alvégén, amelyek a két kieső és az osztályozós pozíción osztoznak pontazonossággal. A két hazai győzelem adhatna remény, főleg annak fényében, hogy Ole Kevin Knappen együttese mindössze egy pontot gyűjtött eddig össze idegenben, amihez a kettes kapott gól átlag sem épp a legjobb mutató.

Kapcsolódó cikkek