Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A norvég másodosztály 2. fordulójában hétfőn hat összecsapást rendeznek.


 

 

Kongsvinger IL – Skeid Fotball

Újoncok csatájára kerül sor, ahol a tavalyi harmadosztály két csoportjának bajnoka csaphat össze, ezúttal már egy szinttel magasabban. Eirik Maeland az előző szezon előtt átvett egy közepesnél jobb együttest és nagyon magasra juttatta, s idén úgy gondolják, hogy a bennmaradást könnyedén kivívhatják, ha tudják hozni a jó hazai mérleget, amihez most le kellene győzni Gard Holme legénységét. A valamivel idősebb szakember már két idény óta irányítja a fővárosiakat és nagy reményeket fűztek hozzá, mint korszakos edzőtalentum, amit most egy bennmaradással bizonyíthatna is, a messze leggyengébbnek tartott kerettel.

 

Start IK – Mjøndalen IF

Az előző idény csúfos kilencedik helye után idén megint a feljutás lenne a cél az kristiansandiaknál, ahol a nyáron kinevezett Sindre Tjelmeland viszi tovább a munkát, hogy az idény második felének sikeressége most is fenntartható lesz. A kezdés jó volt, most pedig otthon az élvonalból kiesett Vegard Hansen fiai ellen kellene bizonyítani, hogy valóban az élmezőnyhöz tudnak tartozni. Ez a vendégeknél is elvárás lenne, hiszen azonnal vissza akarnak térni a legmagasabb osztályba, amihez nyerni kell a riválisok ellen.

 

Stjørdals/Blink IL – Sandnes Ulf

Ha van pocsék helyzet, akkor Snorre Lillebo ilyenbe került, hiszen néhány nappal a szezon kezdete előtt lett asszisztensből a csapat edzője, nulla tapasztalattal. Ennek ellenére egy ponttal rajtoltak, most viszont újabb nehéz feladat vár rájuk, hiszen a veterán Bjarne Berntsen tanítványai a feljutási célok megvalósítása érdekében folytatnák győzelmi sorozatukat idegenben is, s a legutóbbi három alkalommal nyertek ebben a párosításban.

 

Bryne FK – KFUM Oslo

Vereséggel rajtoltak Ole Kevin Knappen fiai az új szezonban, amit most hazai környezetben kellene javítani, hogy ne ragadjanak be túlzottan, mert az rosszul is elsülhetne a bennmaradásért folytatott harcot illetően, márpedig Jörgen Isnes együttese győzni érkezik északra, ugyanis a fővárosiak idén is a dobogót veszik célba, még ha az első körös hazai döntetlen nem is ezt bizonyította.

 

Stabæk Fotball – Sogndal Fotball

Az élvonalból való kiesést követően Eirik Kjönö csapata azonnal vissza szeretne térni az élvonalba, s ennek megfelelően egy meggyőző sikerrel is indították a szezont, most viszont egy szintén három pontos riválissal csaphatnak össze, mert Tore André Flo tanítványai is sikerrel vettél az első fordulót, most viszont idegenben kellene bizonyítani, ami az előző idényben pocsékul ment neki, s ezért sem tudták kivívni az élvonalba lépést akkor.  

 

Raufoss Fotball – Ranheim IL

Nem úgy kezdődött az idény Christian Johnsen legénysége számára, ahogy azt remélték, de most hazai környezetben egy szintén null pontos egylet ellene lehet javítani. A vendégségbe érkező Hugo Pereira csapata egy négyest kapott odahaza és nagyon nem tűnt úgy, hogy idén tényezők lehetnek a komoly veszteségek után, így pedig most sem vár rájuk egyszerű túra.

Kapcsolódó cikkek