Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Barcelona 1,80

Lionel Messi hajthatatlan, mindenáron ott szeretné hagyni nevelőklubját, az FC Barcelonát. A katalán gárda kapkod fűhöz-fához, még Bartomeu elnök úr is bejelentené lemondását, csak maradjon az argentin tízes. Ám úgy tűnik, hogy minden hiába, Leo nem ölti többször magára a gránátvörös-kék mezt. Ennek ellenére, még mindig a Barca vezeti a Messit csábító klubok rangsorát. Ronald Koemannak óriási szüksége lenne egy ilyen kaliberű vezérre, azonban a keretben nincs akkora potenciál, hogy komoly nemzetközi sikerekért harcolhassanak a Katalánok. Persze, október közepéig még sok idő van hátra, biztos, hogy a vezetőség megpróbálja kiharcolni Leo maradását.

Manchester City 1,90

Pep Guardiolával már telefonbeszélgetést is folytatott Messi, az pedig borítékolható, hogy egykori mestere helyet szorítana neki a City kezdőjében. Ugyanakkor óriási kockázattal járna 33 évesen a világ legkeményebb ligájába igazolni, ahol az ellenfelek bekkjei semmitől nem riadnak vissza, hogy megállítsák a Bolhát. A Cristiano Ronaldóval való összevetés miatt viszont erősen szurkolhatunk ennek a transzfernek. A keret bizonyosan megvan rá.

Manchester United 12,00

Manchester másik klubja is felmerülhet, ám valljuk be, kicsi az esély arra, hogy Messi a Vörös Ördögökhöz igazol. A csatársor igencsak erős az Old Traffordon, Ole Gunnar Solskjaer pedig aligha tudna kezelni egy ekkora nevet, mint Leo. Ígéretesen építkezik a United, ebbe a képbe pedig nem illik bele Messi…

PSG 15,00

Pénz az van rogyásig Párizsban! De ennyi elég is lenne? Korábban hevesen érdeklődött Messi iránt a francia bajnok, ám mostanra megtalálták a franchise két arcát, Mbappé és Neymar személyében. Leo mindkettőjüknél jóval idősebb, érkezése szinte bizonyosan öltözői konfliktusokat szülne, főleg, hogy Di Maria is ihletett formában játszik. A dél-amerikai kontingens viszont vonzóan hathat az argentinra.

Chelsea 21,00

A londoni Kékek teljesen más irányba haladnak jelenleg, fiatal tehetségekben látják a jövőt, érkezett már Ziyech, Werner és Chilwell a nyáron, a meglévő keret tagjai pedig néhány év múlva akár a világ tetejére is repíthetik az Oroszlánokat. Abramovich aligha csengetne ki szívesen ekkora fizetést, főleg úgy, hogy állítólag Havertz is az angol fővárosba tart.

Juventus és Inter

Kövesse Ronaldót! A Serie A egyértelműen az idősebb játékosok játszótere, ha pedig Messi csatlakozna az Interhez, folytatódhatna a CR7-LM10 rivalizálás. A milánói klub befektetői minden követ megmozgatnak majd Messi érkezésének érdekében, még akkor is, ha Conte mester aligha rajong az ötletért.

Éppen ezért tennénk le a Juventus mellett a voksunkat: drága fogás lenne Messi, de nem mindennapi dolog lenne, ha a modern futball két legjobbja egymás mellett játszana!

Kapcsolódó cikkek