Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Eléggé lehangoló volt a szerb meccs előtt azt olvasni, hogy semmi új nem lesz a magyar válogatott felállásában.

Tehát azok az arcok, akik eddig szétrázták a közvéleményt, nyugában maradhattak, ők kezdők. Holott ezeknek a felkészülési mérkőzéseknek kábé a világ összes részén az a célja, hogy a régi harcosok helyére frissek álljanak be, mutassák meg magukat, aztán ha úgy adja az élet, meg a 90 perc és kanosan játszanak, eztán soha ki ne essenek a kapitány piksziséből. Ehhez képest a gyűrött, használt bérletesek megint gyarapíthatták meccsszámukat. A végtelen nihilt rontotta, hogy a piszok jó erőből álló szerbeket sikerült iderángatni, tehát ez nem egy felnőtt film férfi hőseit felhozó 90 percnek tűnt, valami szupermadámmal. Lehetett volna ez is, a közvélemény számára zajos örömet nyújtó, ám hamis eredménnyel.

„Pikszi” Sztojkovics edző bátorkodott kipróbálni pár új játékost, ez itt a lényeg, nem pedig a fülledt akolmeleg, ahol az öreg bárányok egymásba dőlnek. 

Amúgy a meccs is azt hozta, ami eddig látható volt. Tömény hazai fantáziátlanság, körülményesség, rendre elvesztett párharcok. Pont egy olyan csapat ellen, amelynek egysége minden csapatjátékban megdöbbentő! Amikor meg valami különös erő beleállt a válogatottba, azonnal felkeményedett a szerb csapat, miccenést sem hagyva bármilyen gólszerzésre. 

Talán jobb lett volna kezdettől több tehetségnek lehetőséget adni, nem a tutira tenni, amely egyébként nem jött össze, egy eléggé csúfos góllal. Oké, lehet emlegetni, hogy előtte a szerb csatár kezezett, az azért elég megdöbbentő eset, amit a védelem egy rosszul montírozott Fásy mulatóként összehozott. Ilyenből még egy előadás a második felvonásra is jutott, pláne oltári nagy szerencse, hogy Bolla szabálytalankodását nem vette figyelembe a spori! A Bolla. A fiatalember eléggé jól nyitott a magyar válogatottban, ezzel a lendülettel nekivágott a világnak, majd hirtelen elengedték Svájcba, ahol, állítólag legutóbb gólpasszt adott Szalainak. A másik csapat tagjának. A szerbek ellen kimondottan rosszul játszott, megértetve, miért keverték le Angliából. 

Lesz még mit tanulnia, de miért éppen a válogatottban?

Aztán a végén az ordító helyzet a csodafiú, Szoboszlaitól. Nem sikerült az üres kaput eltalálnia, és egyébként is az egész meccset tökre vértelenül játszotta végig!

De nem is ez a legnagyobb blamázs, hanem az Eb-győztes olaszok vb pótselejtezőn kikaptak hazai pályán!

Az Észak-Macedónok Palermoban lenyomták őket, durván szétcsapva minden tutit!

Kapcsolódó cikkek