Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

„Ooh, Kevin De Bruyne” – rikkantotta boldogan a mikrofonjába az Etihad Stadion hangosbeszélője a City gólszerzőjének nevét.

„Ooh, Kevin De Bruyne” – visszhangozta szerelemtől átitatott hanggal, iszonyat hangerővel 55 ezer néző.

Kevin De Bruyne évek óta a csúcson, csak halkan. Meccset pusztán akkor hagy ki, ha sérült. Pep Guardiola akkor hagyja ki, ha sérült. Egyébként soha. Ha lecseréli, azt már a következő meccs miatt teszi. Félti, óvja, védi, nagyban számít rá. Impozáns tartóoszlopa a benzinkutas csapatnak. Nélkülözhetetlen formázó a belga.

Hol máshol, mint a TikTokon bemutattak egy pazar összeállítást KDB-vel. Olyan bámulatosan pontos passzokat adott, amiről csak két ember tudott. Ő meg a kollégája, aki számított arra, hogy a laszti oda érkezik. Pazar átadások, elsőre vakba rúgott labda, aztán az áll leesés, mert pontosan a társhoz, abból rontani lehetetlen.

Ahogyan a Real ellen is bevarrta, áh, brutál! Fantasztikus technikáról árulkodik. Még az a csinos kis laszta is élvezte, igen, ez valami csoda. Ahogyan lassan forgott a levegőben, kecsesen suhant a jobb alsóba, érzeni lehetett, ez talán az év, ami biztos, a BL egyik legszebb lövése. Szegény Courtois kapus hiába a posztja legjobbja, neki csak a fölösleges nyújtózkodás maradt.

Apropó Courtois! Pont a kapus lopta el De Bruyne egykori szerelmét, amit a középpályás a mai napig nem ért, emiatt örökre a szívében a tüske. Mivel a focihoz professzionális a hozzáállása, együtt harcolt Thibaut-val a közös célért. Ahogyan a Genkben, még jóval a szerelmi perpatvar előtt, a Chelsea-nél, na ott történt a megcsalás, és a belga válogatottban.

Kevin De Bruyne nagyszerű, sokoldalú játékos. Bármelyik lábával képes briliáns megoldásra, nem kell csak a balra koncentrálnia, mint Messinek, aki a jobbost csak a buszra fellépéshez használja. Mesterlövész pontosságú a kapura lövése, átadásai mérnöki precizitásúak, a külseje évek óta ugyanaz. Konkrétan 14 éves kora óta úgy néz ki, mint ma. 31 évesen. A csöndes szupersztár!

„Ooh, Kevin De Bruyne!”

Kapcsolódó cikkek