Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Jól megmérték ezt a Busai fiút!

A BKV Előre labdarúgóját nem szerényen 6, azaz hat évre eltiltották mindennemű labdarúgással kapcsolatos szereplésétől. Az ok: a Kisvárda II elleni NB3-as bajnoki mérkőzést követően lefejelte és meglökte, sőt, egyes hírek szerint megverte a játékvezetőt. Igaz, utána bocsánatot kért, de az már az eső utáni köpönyeg esete.

Busai Attila jelenleg 34 éves, hat év büntetés után 40 éves, ami még nem egy végzetes időintervallum. Zlatan Ibrahimovic hasonló életszakaszban jár, sajnos ő a testére nem hallgatott, ezért az rendre cserben hagyta őt. Pedig Zlatan nagyon vigyázott a kondíciójára, mentális egészségére, akár még játszhatna is, ahogyan jelentkezett a svéd válogatottba, ez inkább már amolyan PR-cselekmény. De hát Ibra és Busai egészen más színpadon szerepel. Pusztán az életkorbéli hasonlóság köti össze őket.

Busai Attila egészen szépen kezdte labdarúgó pályafutását. Korosztályos válogatott, onnan egyre feljebb lépdelve, első osztályú igazolások, tehát az ív szépen alakult! Az MTK-val bajnoki ezüst, imádott Ferencvárosával bajnoki cím, utánpótlás válogatottként Eb-bronzérmes. Nyilván nem véletlen ez a példás eredménylista, ügyes fickó, kemény, vagány, gólerős. A Fradiban elkapta őt a nagyvilági érzés, hát persze, abban a klubban nem nehéz, az ország legnépszerűbb csapata, lépten-nyomon felismerték, az arany elég sok helyre jó belépő, pár ital a rajongóktól, meg miegymás. Aztán kipróbált egy másik utat!

A DVTK-nál látták a benne rejlő tehetséget, leigazolták. Nem sokkal később a nagy nyugalomban magabiztossá vált. Egy alkalommal sérültet jelentett, ez azt hozta magával, ha a pályán ugyan nem szerepelt, a nézőtéren kötelezően ott a helye. Az egyik vezető kifigyelte, hogy a Diósgyőr-meccs ideje alatt a régi pajtiknak szurkolt az Üllői úti stadionban. Az akkori vezetőedzőt felkérdezték, bár a szakember igen erősen játékospárti, ezzel a bizonyítékkal ő sem kezdhetett semmit. Elküldték. Nyíregyháza, reménytelenül, semmi értékelhető mutatóval, ugrás az indiai bajnokságba, jó messze, távol a zűrzavartól. Mert közben Budapesten egy szórakozóhelyen beesett egy pár maflás is, állítólag teljesen véletlenül bevertek neki párat, így Busai. Jött a svéd kaland, ami gyanúsan gyorsan eltűnt. Az a sztori sem egészen tiszta. Busai Attila a végére amúgy egészen remek szezont futott a BKV-val, majd jött a Kisvárda II elleni pankráció.

Végállomás, kiszállás!

Kapcsolódó cikkek