Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Folyatódik az NB1 – immár a Bajnokok Ligájából kieső Ferencvárossal a fedélzeten. Vajon képes lesz a harmadik fordulót követően is hibátlan maradni a MOL Fehérvár, a Mezőkövesd és a Debrecen? Megszerzi első pontjait a tabella utolsó helyén álló Honvéd, a Kaposvár és a Zalaegerszeg? 

 

Debreceni VSC vs. Zalaegerszeg, szombat 17:30

Mindkét csapat egy-egy meccsen játszott ezidáig, hiszen a Ferencváros kupaszereplése miatt mindkét meccset el kellett halasztani. A Loki múlthéten kapcsolódott be az NB1 küzdelmeibe, sőt a Kisvárda ellen egy erőt fitoktató 4-1-es sikert könyvelhettek el. Stabil, bátor és lendületes csapatnak tűnik a debreceni, tele magyar fiatalokkal, akik éheznek a sikerre, ráadásul már az sem mondható el róluk, hogy rutintalanok lennének. Herczeg András jól erősített, Haruna Garba, Nikola Trujic már bebizonyították, hogy kitűnő játékosok, de Bévárdi Zsombor és Kundrák Norbert is jó befektetésnek tűnik. 

A Zalaegerszeg nem kezdte olyan jól a szezont, ahogyan azt tervezték: vereséget szenvedtek a Mezőkövesdttől az első fordulóban. Igaz, nem játszott alárendelt szerepet Dobos Barna együttese, több lehetősége is adódott, de első blikkre a Loki keményebb ellenfélnek tűnik a borsodiaknál. Pariban lehet a zalai alakulat, de meglepő lenne, ha kapott gól nélkül megúsznák, sőt, talán több is becsúszik. 

Tipp: A Loki 1,5-nél több gólt szerez – 1,76

 

Ferencváros vs. Kaposvár, szombat 19:30

A Fradi a BL után megmutathatja magát az NB1-ben is. A zöld-fehérek hiába játszottak kedd este mérkőzést, olyan bő a keretük, hogy nem okozhat gondot nekik egy minőségi kezdőcsapatot kiállítani a frissen feljutó és eddig nyeretlen Kaposvár ellen, még akkor sem, ha csütörtökre pihentetni szeretnének. A Kaposvár védekezése nagyon könnyen zavarba hozható – ez látszott a Vidi ellen is, ahol négy gólt is kaptak, de a Mezőkövesd is idegenben talált kétszer a kaposvári hálóba. A Fradi éppen támadásban nagyon erős. Még, ha "B"-csapattal is állnának ki, akkor is olyan támadók lehetnének a kezdőben, mint Isael, Varga Roland, Bőle Lukács vagy az új igazolás, Franck Boli. 

Szóval, nehéz dolga lesz a somogyiaknak, és az sem mellékes, hogy a Fradi szeretné kompenzálni a szurkolóit a Dinamo Zagreb elleni csúnya vereség miatt, így motiváltan lépnek majd pályára szombat este. Gólokat várhatunk a meccstől, de benne van egy komoly kiütés is.

Tipp: 3,5-nél több gól – 2,80

 

MOL Fehérvár vs. Diósgyőr, szombat 19:30

Két jól kezdő csapat néz farkasszemet egymással. A fehérváriak egy sima és egy izzadtságszagú győzelemmel nyitottak a Kaposvár és a Puskás Akadémia ellen, míg a miskolciak a Honvédot még legyűrték, de az Újpest nagy falat volt. Ám félrevezet, ha csak az eredményből indulunk ki. A Vidi közel sem nyújt meggyőző játékot, annak ellenére sem, hogy immár két csatárral játszanak. Az offenzív törekvés és a szemléletváltás súlyos bizonytalanságot eredményezett a védelemben, ami kis túlzással átjáróház lett – ez bebizonyosodott a Kaposvár és a PAFC ellen is. A felcsútiak akár több góllal is nyerhettek volna, de ajtó-ablak ziccereket rontottak, pedig a játék képe alapján nemhogy nem játszottak alárendelt szerepet Marco Nikolics együttesével szemben, még azt sem túlzás kijelenteni, hogy jobban működött a felcsúti gépezet. 

A Diósgyőr múltheti veresége pedig azért csalóka, mert gyakorlatilag minden mutatóban felülmúlták az Újpestet. A tavalyi menekülést követően idén úgy tűnik, hogy beérett Fernando Fernández munkája, van elképzelés a csapat játékában, kezd kirajzolódni, hogy mit is akar játszani a miskolci együttes. A Vidi, ha nem kapja össze magát, a hazai pálya ellenére is csúnyán megégetheti a kezét…

Tipp: A Diósgyőr szerez gólt – 1,98

Kapcsolódó cikkek