Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Nem gondoltam volna, hogy megteszi! Nem olyan rossz hely az a Bayern München, aránylag gyakran megesik az emberrel, hogy bármiféle serleget nyerhessen, meg hát a Bayern csak az ország büszkesége, rekordbajnok, meg FC Hollywood. 

Niklas Süle mégis eljött! A legjobbat tette az életével. Jogos a felvetés a Bayerntől jobb helyre hová mehet az ember Németországban? Hát leginkább sehová. Aki meg elmehet külföldre kopottasabb csapathoz, semmi dicsőség, néhány lokális kis sikerke. 

Süle is maradhatott volna, annak ellenére, hogy naponta marták az életét a súlyával, a darabosságával, mekkora egy hórihorgas alak. Még az ördöglelkületű Honess is megkóstolta, pedig aztán ő mindenkivel összefekszik, ha az imádott Bayernjéről kell beszélni. Uli általában nagy pofával osztja az észt, az már ténykérdés, hogy általában igaza lesz. Most Süle mellett nem kardoskodott annyira látványosan. Ahogyan a másik kavaró fickó, Salihamidzic sem. Az új fő mutatóujj, akit Honess jelölt ki, szépen, csöndesen, mint az emberi szervezetet a cukor, Sülét olyan csöndben pusztította látványos meg nem szólításával. Talán még az is irritálta a bosnyákot, hogy Süle pár számmal nagyobb, mint ő. 

A hatalmas középső védő amúgy tett az egészre, élt Nagelsmann bizalmával, védte a bajor kaput, sőt, az ellenfelét is szerette bőszen rohamozni! Nagelsmann hiába védte be, az edző egyedül maradt, duruzsoltak a fülébe, egy darabid bírta! Ha Süle nem játszott, gyakran bizonytalanná vált a védelem, igaz vele is párszor meginogtak, főként, mikor beindult a póker a szerződésével kapcsolatban. Egészen pontosan úgy, hogy nem osztottak neki! Szórakoztak vele, az ügynökét semmibe vették, most meg elkezdtek kínjukban picsogni, mert kiderült a Dormund lesz az új munkahelye. Süle azt mondta, az egész ügy kezdetétől rém komolyan vette őt a BVB teljes vezetősége, soha ennyire nem érezte a törődést, csak rá figyeltek. Niklas Süle nyártól Dortmundban dolgozik, végre valamit visszaadtak a BVB vezetői abból a sok nyomorúságos pillanatból, amikor a Bayern fő arcai mindenféle szemrebbenés nélkül lopkodták el ingyen a Dortmund ászait!

A csapat is stabil lesz, kell nekik egy ilyen fickó, Hansi Flick is megnyugodhat, a vb-n Süle simán remek formában játszhat majd!

Kapcsolódó cikkek