Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Most, hogy befejeződött a hirtelen Magyarországra szakadt, a váratlanságga ellenére kiváló rendezésű vizes vb, lassabbra váltott a sportos tempó!  Még úgy is, hogy idehaza, szegény Dr. Sós Csaba úszó szövetségi kapitány nem győz feszengve, csapata váratlan eredményei miatti, kibírhatatlan, kellemetlenkedő kérdezősködésre válaszolni! Közben a közvélemény lassan a világ más sportja felé fordul.

A nemzetközi labdarúgás mindig is egyfajta Moulin Rouge-ként, olykor kabaréként, néha megdöbbentőn fordulatosan működött az igazi kavarásokkal díszített átigazolásra szánt idő alatt. Ezerrel megy a variálás, figyelni kell, nehogy lemaradjon valaki a nagy menetről!

Már az elején megnyugodhatott a népesség, Mbappe és édesanyja behúzta élete szerződését, heti egymilliós keresetével őt aztán ne faggassa Florentino Pérez, hogy miért ragadt Párizsban, Haaland is belépett a manchesteri Paradicsomba, és lassan Lewandowski nyammogása, fenyegetőzése, makacskodása is lecsengőben.

Páran értetlenkedő arccal keresik a választ, Mané miért pont a kicsit lehalt Bayernt választotta, Nagelsmann mit kezd vele, Salihamidzic szakember menti a menteni valót, állítólag De Ligt, ez a holland csodakölyök is megjelenik majd Neuer mellett az öltözőben, szóval a bajorok csak összeszedték magukat a végére. Kérdés, mit szól ehhez a bitang erősítéshez, mondjuk a Mainz, amely pont a Bayern pénzének negyedéből égette őket, vagy a Német Kupából a Münchent kicsapó Mönchengladbach.

A legnagyobb durranást, mint mindig, a Paris SG nyújtotta. Addig-addig piszkálták Pochettino edzőt, míg az feladta a munkáját. Nyilván valami szép összeggel kárpótolták. Az argentin egyébként csúnyán rálépett a csapdára, arra gondolt, ha a vergődő, hebehurgya Tottenhamból sikerült éles, akár a PL-ben is szépen teljesítő csapatot formálnia, akkor ezek a srácok Párizsban, nehogy már megtörjék őt a melóban. Pedig de! Pochettino elméjét bőséges párizsi fizetése is tompította, a vége felé csúnyán érezte, elbukta ezt a menetet.

Gyors a hír: Christophe Galtier célba ért, ő a PSG új főedzője! Nem rossz név. Franciaországban. Kistérségi megaterminátor, pár csapatot szépen felhozott, a Saint-Etienne-nél egyenesen istenség, legutóbb a Lille-ben heppizett a bajnoki aranynak. Viszont ilyen kaliberű gazemberekkel, mint akik a PSG-nél állományban állnak, még soha nem dolgozott. Tiszta csapda a helyzete. Már most garantálható a maximum jövő nyári, minimum őszi kirúgása.

Yazid Zidane talán elbírta volna az öntörvényű bandát, nem akarta.

Christophe Galtier kezdhet szorongani!

Kapcsolódó cikkek