Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

Patrick Cutrone az AC Milan egyik nagy legendája lehetett volna: az utánpótlásból került fel a nagyokhoz, soha nem játszott más mezben, csakis vörös-feketében. Most, 21 évesen mégis távozik a divat fővárosából a csatár, és meg sem áll Wolverhamptonig.

A Farkasok 18 millió eurót és további bónuszokat fizetnek az olasz U21-es válogatott támadóért, aki nehéz szívvel cseréli le a San Siro-t a Molineux stadionra. A Wolves második igazolása a talján, a Real Madridtól már kölcsönvették a középhátvéd Jesus Vallejot.

Nem titkolt célja a sárgamezeseknek, hogy beférkőzzenek az első hatba, ehhez pedig nagy szükség lehet Cutrone góljaira. Ám a Milanban 90 mérkőzésen csak 27-szer zörgette meg a hálót az olasz, valószínűleg ezért nem is fizetett többet az angol gárda.

Az olasz klubnál 10 évet lehúzó Patrick érzelmes búcsút vett szeretett gyerekkora csapatától.

„Nagyon fájdalmas ez a távozás, de döntéseket kell hozni az életünk során. Úgy gondolom, én a legjobbat hoztam. Most mindent annak rendelek alá, hogy jól teljesítsek Angliában.

Örültem, hogy több Milan-szurkoló is üzenetet küldött, amiben dicsérte a teljesítményemet. Minden jót kívánok a szurkolóknak és a csapattársaimnak.”

Raúl Jiménezzel erős párost alkothatnak elöl.

 

Kapcsolódó cikkek