Skip to main content

Sportfogadás, Labdarúgás legjobb oddsok és szorzók, Kaszinó, Póker

A Hernandez fiúknak nem volt egyszerű gyerekkoruk, erről az idősebbik testvér, Lucas már bővebben mesélt a DAZN-riporterének. Az alábbi sorokat egyszer már közültük, ám a visszaemlékezés kedvéért most még egyszer idézzük a francia világbajnokot, aki eltűnt édesapjáról beszélt.

„Sohasem tudtuk megérteni, hogy miért lépett le, egyik nap eltűnt és azóta sem hallottunk felőle semmit. Soha nem próbáltam kapcsolatba lépni vele. Mikor fiatalabb voltam, sokat gondolkoztam rajta, hogy megkeresem és többet is megtudok az ügyről.

Mostanra már biztos vagyok benne, hogy azért tűnt el, mert nem szeretett minket, és ha ez így van, akkor ez volt a legjobb döntés. 16 vagy 17 év telt el az óta, de még mindig nem adott jelet magáról.

Semmit nem tudok róla, azt sem tudom, hogy él-e vagy már meghalt.”

Theo szintén az Atlético Madrid akadémiáján pallérozódott, akárcsak a jelenleg Münchenben játszó nagytesó, ám ő más utat választott, egy évvel előbb dobbantott a városi rivális Real Madridba. Komoly pénzt fizettek érte, ám nem volt átütő siker, így először a Real Sociedad vette kölcsön, majd az AC Milanba került.

Az AS Roma elleni derbin már gólt is szerzett a 22 éves balbekk, aki egyértelműen kezdi bejátszani magát a csapatba. Ricardo Rodriguezt próbálja kiszorítani, holott a svájci szárnyvédőt Európa legnagyobb tehetségei között tartották számon annak idején.

Persze nem volt mindig ilyen Theo formája sem, a Realban például rájárt a rúd, a szurkolók és a média sem kímélte. Erről is beszélt a La Gazzetta dello Sportnak.

„Sokat piszkáltak és kritizáltak Madridban, sok hülyéséget is csináltam, ugyanakkor érettebb is lettem. Vicces, laza srácnak tartom magam, emellett nyugodt vagyok, szeretek otthon lenni a kutyáimmal, vagy teniszt nézni a tévében.

Örülök, hogy az AC Milan csapatához tartozom, igazi megtiszteltetés a futballtörténelem egyik legnagyobb klubjában játszani.

Paolo Maldini keresett meg és azonnal meg is győzött. Nem kellett sokat várnia, hogy aláírjam a szerződést. Stefano Pioli (az új vezetőedző – a szerk.) nem beszél spanyolul, én pedig nem vagyok elég jó olaszból, mégis megértjük egymást.”

Úgy tűnik végre otthonra talált Theo.

Kapcsolódó cikkek